• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Lannoitetikut

Lannoitetikut ovat ehdoton hankinta sekä ruukkukasvien omistajille että puutarhureille! Tämä alakategoria sisältää tehokkaita, pitkäkestoisia lannoitteita kuivien tikujen muodossa, jotka tulee soveltaa suoraan kasvin juuristoon. Helpottaaksemme oikean tuotteen valintaa tarjoamme tuotteita, jotka on räätälöity erityisille kasviryhmille ja lajeille.

Myymälästämme löydät testattuja ja hyväksi havaittuja lannoitetikkuja orkideoille, viherkasveille, pelargonioille, muille kukkiville parvekekasveille sekä vihanneksille ja yrteille (älä missaa upeita tomaatti-, paprika- ja kurkkulannoitetikkujamme). Valikoimaamme kuuluu muun muassa vitamiineilla rikastettuja lannoitetikkuja, rautapitoisempia tikkuja sekä lannasta valmistettuja tikkuja. Kokeile uusinta löytöämme: poikkeuksellisia guanolannoitetikkuja ja mykorritsaa, jotka on suunniteltu tuholaisten heikentämille kasveille (erikois "O" lannoitetikut) ja sienitauteja sairastaville kasveille (erikois "G" lannoitetikut).

Erikoislannoitetikut mykorritsan ja apubakteerien kanssa ovat täydellinen lannoiteratkaisu ja tarjoavat tehokasta apua laiminlyödyille kasveille huonossa kunnossa. Ne parantavat juurten imeytymiskykyä, parantavat veden ja ravinteiden assimilaatiota ja vahvistavat kasvien sairausresistenssiä. Kaikki nämä erinomaiset lannoitteet ja lisäaineet ovat saatavilla poikkeuksellisen kilpailukykyisin hinnoin verkkokaupassamme. Sinun ei enää tarvitse tinkiä tehokkuudesta hinnan vuoksi - yksi lannoitetikku kestää 30-60 päivää.

Jos olet kiinnostunut vielä pidemmästä suorituskyvystä, harkitse Osmocote-lannoitustikkujen käyttöä, jotka vapauttavat ravinteita vähitellen 9 kuukauden ajan! Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa niitä yksittäisinä yksikköinä tai suuremmissa 12 kappaleen pakkauksissa. Kaikki tuotteemme tulevat tunnetuilta, johtavilta orgaanisten ja mineraalilannoitteiden valmistajilta, kuten Agrecol, Biopon, Compo, Pokon, Substral ja Zielony Dom. Tilaa alkuperäiset lannoitetikut kotiin, parvekkeelle, puutarhakasveille ja vihanneksille verkosta - olet aina tervetullut kauppaamme!