• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte Sticks-uri

Îngrășăminte Sticks-uri sunt o necesitate absolută atât pentru proprietarii de plante în ghivece, cât și pentru grădinari! Această subcategorie include îngrășăminte eficiente și de lungă durată sub formă de sticks-uri uscate, care ar trebui aplicate direct în sistemul radicular al plantei. Pentru a simplifica alegerea produsului potrivit, oferim produse adaptate pentru grupuri și specii specifice de plante.

În magazinul nostru veți găsi Îngrășăminte Sticks-uri testate și dovedite pentru orhidee, plante verzi, mușcate, alte plante de balcon înfloritoare, precum și pentru legume și ierburi (nu ratați Îngrășăminte Sticks-urile noastre minunate pentru roșii, ardei și castraveți). Gama noastră include, printre altele, Îngrășăminte Sticks-uri îmbogățite cu vitamine, cele cu conținut mai mare de fier și sticks-uri fabricate din gunoi de grajd. Încercați cea mai recentă descoperire a noastră: Îngrășăminte Sticks-urile excepționale cu guano și micoriză, concepute pentru plantele slăbite de dăunători (Îngrășăminte Sticks-urile Speciale "O") și pentru cele care suferă de boli fungice (Îngrășăminte Sticks-urile Speciale "G").

Îngrășăminte Sticks-urile noastre speciale cu micoriză și bacterii ajutătoare reprezintă o soluție completă de fertilizare și oferă ajutor eficient pentru plantele neglijate în stare proastă. Acestea îmbunătățesc capacitatea de absorbție a rădăcinilor, îmbunătățesc asimilarea apei și a nutrienților și cresc rezistența plantelor la boli. Toate aceste îngrășăminte și aditivi excelente sunt disponibile la prețuri excepțional de competitive în magazinul nostru online. Nu mai trebuie să sacrificați eficiența pentru preț - o singură sticks-ură de îngrășământ poate dura de la 30 la 60 de zile.

Dacă sunteți interesat de o performanță și mai lungă, luați în considerare Îngrășăminte Sticks-urile Osmocote, care eliberează treptat nutrienți pe o perioadă de 9 luni! Magazinul nostru online de grădinărit le oferă atât ca unități individuale, cât și în pachete mai mari de 12 bucăți. Toate produsele noastre provin de la producători renumiți și lideri de îngrășăminte organice și minerale precum Agrecol, Biopon, Compo, Pokon, Substral și Zielony Dom. Comandați Îngrășăminte Sticks-uri originale pentru plante de casă, balcon, grădină și legume online - sunteți întotdeauna bineveniți în magazinul nostru!