• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Műtrágya Rudacska

Műtrágya pálcikák nélkülözhetetlenek mind a cserépben tartott növények tulajdonosai, mind a kertészek számára! Ez az alkategória hatékony, hosszantartó műtrágyákat foglal magában száraz pálcika formájában, amelyeket közvetlenül a növény gyökérrendszeréhez kell alkalmazni. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a megfelelő termék kiválasztását, specifikus növénycsoportokra és fajokra szabott termékeket kínálunk.

Üzletünkben kipróbált és tesztelt műtrágya pálcikákat talál orchideákhoz, zöld növényekhez, muskátlira, egyéb virágzó erkély növényekhez, valamint zöldségekhez és gyógynövényekhez (ne hagyja ki csodálatos paradicsom, paprika és uborka műtrágya pálcikáinkat). Kínálatunkban többek között vitaminokkal dúsított műtrágya pálcikák, magasabb vas tartalmú és trágyából készült pálcikák találhatók. Próbálja ki legújabb felfedezésünket: a kivételes guanóval és mikorrhizával dúsított műtrágya pálcikákat, amelyek kártevők által legyengült növényekre (a Speciális "O" Műtrágya Pálcikák) és gombás megbetegedésekben szenvedőkre (Speciális "G" Műtrágya Pálcikák) lettek kifejlesztve.

Különleges mikorrhizás és segítő baktériumokkal ellátott műtrágya pálcikáink teljes műtrágya megoldást jelentenek, és hatékony segítséget nyújtanak az elhanyagolt, rossz állapotban lévő növények számára. Javítják a gyökerek felszívóképességét, a víz és tápanyagok asszimilációját, és növelik a növények betegségekkel szembeni ellenálló képességét. Mindezeket a kiváló műtrágyákat és adalékanyagokat rendkívül versenyképes áron kínáljuk online áruházunkban. Már nem kell kompromisszumot kötnie a hatékonyság és az ár között - egyetlen műtrágya pálcika 30-60 napig is eltarthat.

Ha még hosszabb teljesítményre vágyik, fontolja meg az Osmocote Műtrágya Tüskéket, amelyek fokozatosan szabadítják fel a tápanyagokat 9 hónap alatt! Online kertészeti boltunk kínálja őket egyesével vagy nagyobb, 12 darabos csomagokban. Minden termékünk elismert, vezető szerves és ásványi műtrágya gyártóktól származik, mint például az Agrecol, Biopon, Compo, Pokon, Substral és Zielony Dom. Rendeljen eredeti műtrágya pálcikákat otthoni, erkélyi, kerti növényekhez és zöldségekhez online - mindig szívesen látjuk üzletünkben!