• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Gnojiva u štapićima

Štapići za gnojivo apsolutno su obavezni i za vlasnike biljaka i za vrtlare! Ova potkategorija obuhvaća učinkovita, dugotrajna gnojiva u obliku suhih štapića koja treba primijeniti izravno u korijenski sustav biljke. Kako bismo olakšali odabir pravog proizvoda, ovim putem predlažemo proizvode namijenjene određenim biljnim skupinama i vrstama.

U našoj ćete trgovini pronaći provjerene i provjerene štapiće za gnojivo za orhideje, zelene biljke, pelargonije i ostale obilno cvjetajuće zahtjevne balkonske biljke, pa čak i za povrće i začinsko bilje (pogledajte veličanstvene štapiće za gnojivo od rajčice, papra i krastavca). Između ostalih, u ovoj su trgovini dostupni štapići za gnojivo obogaćeni vitaminima, oni s većim udjelom željeza i proizvedeni od gnoja. Isprobajte naše najnovije otkriće: izvrsni štapići za gnojivo s gvanom i mikorizom namijenjeni biljkama oslabljenim štetnicima (posebni "O" štapići za gnojiva) i gljivičnim bolestima (posebni "G" štapići za gnojiva).

Naši specijalni štapići za gnojivo s mikorizom i pomoćnim bakterijama čine cjelovito gnojivo i nude učinkovito spašavanje zanemarenih biljaka, čije ukupno stanje daleko od idealnog. Poboljšavaju sposobnost apsorpcije korijena, poboljšavaju asimilaciju vode i hranjivih sastojaka i povećavaju otpornost biljaka zaraženih bolešću. Sva ova izvrsna gnojiva i aditive kupit ćete po izuzetno konkurentnim cijenama u našoj internetskoj trgovini. Ne morate više ugrožavati učinkovitost zbog cijene - jedan štapić za gnojivo trajao bi 30 do 60 dana.

Jeste li zainteresirani za još dulje performanse, odaberite Osmocote gnojiva, koji gnojivo postupno otpuštaju tijekom 9 mjeseci! Naša internetska vrtna trgovina nudi ih u pojedinačnim komadima ili u većim pakiranjima od 12 komada. Svi naši proizvodi dolaze od poznatih vodećih proizvođača organskih i mineralnih gnojiva, kao što su Agrecol, Biopon, Compo, Pokon, Substral ili Zielony Dom. Naručite originalne štapiće za gnojivo za domaće, balkonske i vrtne biljke i povrće putem interneta - uvijek ste dobrodošli u našu trgovinu!