• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva u štapićima

Štapići gnojiva apsolutno su neophodni kako za vlasnike lončanica tako i za vrtlare! Ova podkategorija obuhvaća efikasna i dugotrajna gnojiva u obliku suhih štapića koji se trebaju direktno primijeniti na korijenski sustav biljke. Kako bismo olakšali odabir pravog proizvoda, nudimo proizvode prilagođene specifičnim skupinama biljaka i vrstama.

U našem dućanu pronaći ćete provjerene i testirane štapiće gnojiva za orhideje, zelene biljke, pelargone, druge cvjetajuće biljke na balkonu, kao i za povrće i začinsko bilje (ne propustite naše izvanredne štapiće gnojiva za rajčice, paprike i krastavce). Naša ponuda uključuje, između ostalog, štapiće gnojiva obogaćene vitaminima, one s većim udjelom željeza i štapiće napravljene od stajskog gnoja. Isprobajte naše najnovije otkriće: izvrsne štapiće gnojiva s guanom i mikorizom namijenjene biljkama oslabljenim od strane štetnika (Posebni "O" štapići gnojiva) i onima koji pate od gljivičnih bolesti (Posebni "G" štapići gnojiva).

Naši posebni štapići gnojiva s mikorizom i korisnim bakterijama predstavljaju potpuno rješenje za gnojidbu i pružaju učinkovitu pomoć zapuštenim biljkama u lošem stanju. Poboljšavaju kapacitet korijena za apsorpciju, poboljšavaju apsorpciju vode i hranjivih tvari te povećavaju otpornost biljaka na bolesti. Sva ta izvrsna gnojiva i dodaci dostupni su po iznimno konkurentnim cijenama u našoj internetskoj trgovini. Više ne morate žrtvovati učinkovitost zbog cijene - jedan štapić gnojiva može trajati od 30 do 60 dana.

Ako vas zanima još dulje djelovanje, razmislite o štapićima gnojiva Osmocote, koji postupno oslobađaju hranjive tvari tijekom 9 mjeseci! Naša internetska trgovina za vrtlarstvo nudi ih kao pojedinačne komade ili u većim pakiranjima od 12 komada. Svi naši proizvodi dolaze od priznatih vodećih proizvođača organskih i mineralnih gnojiva, poput Agrecola, Biopona, Compoa, Pokona, Substrala i Zielony Doma. Naručite originalne štapiće gnojiva za sobne biljke, balkonske biljke, vrtno bilje i povrće online - uvijek ste dobrodošli u naš dućan!