Batang baja

Tongkat baja adalah mustahak mutlak untuk pemilik tanaman periuk dan tukang kebun! Subkategori ini merangkumi baja tahan lama yang cekap dalam bentuk batang kering yang harus digunakan terus ke dalam sistem akar tanaman. Untuk mempermudah memilih produk yang tepat, dengan ini kami mencadangkan produk yang dikhaskan untuk kumpulan dan spesies tumbuhan tertentu.

Anda akan menemui batang baja yang terbukti dan diuji untuk anggrek, tanaman hijau, geranium dan tanaman balkoni lain yang sangat mekar dan bahkan untuk sayur-sayuran dan herba (lihat batang baja tomato, lada dan timun) yang hebat di kedai kami. Terdapat, antara lain, batang baja yang diperkaya dengan vitamin, yang mempunyai kandungan zat besi yang lebih tinggi dan baja yang terdapat di kedai ini. Cuba penemuan terbaru kami: baja yang sangat baik menempel dengan guano dan mikoriza yang ditujukan untuk tanaman yang dilemahkan oleh perosak (Tongkat Baja "O" Khas) dan penyakit kulat (Batang Baja "G" Khas).

Baja khas kami yang dilekatkan dengan mikoriza dan bakteria penolong merupakan baja yang lengkap dan menawarkan penyelamatan yang berkesan untuk tanaman yang diabaikan, yang keseluruhan keadaannya jauh dari ideal. Mereka meningkatkan daya serap akar, meningkatkan asimilasi air dan nutrien dan meningkatkan daya tahan tanaman yang dihidap penyakit. Anda akan membeli semua baja dan bahan tambahan yang sangat baik ini dengan harga yang sangat kompetitif di kedai dalam talian kami. Anda tidak perlu kompromi kecekapan demi harganya lagi - satu batang baja akan bertahan 30 hingga 60 hari.

Adakah anda berminat dengan prestasi yang lebih lama, pilihlah Osmocote Fertilizer Spikes yang melepaskan baja secara beransur-ansur selama 9 bulan! Kedai taman dalam talian kami menawarkannya sebagai kepingan tunggal atau dalam bungkusan 12 keping yang lebih besar. Semua produk kami berasal dari pengeluar baja organik dan mineral terkenal, seperti Agrecol, Biopon, Compo, Pokon, Substral atau Zielony Dom. Pesan batang baja asli untuk tumbuh-tumbuhan dan sayur-sayuran di rumah, balkoni dan taman di dalam talian - anda sentiasa dialu-alukan di kedai kami!

There are no products in this section