Гранулат за пречишћавање отпадних вода и кућних отпадних вода + тоалетни БИО гел - БиоФос - 1 кг + 500 мл -

3,541.67 din
014958
На лагеру
+

Гранулат за постројење за пречишћавање отпадних вода и кућних отпадних вода + тоалетни БИО гел - БиоФос - 1 кг + 500 мл представља скуп биолошки активних средстава за чишћење који се базирају на иновативној Био-Ацтиве Мак формули. Пробиотик који убрзава разградњу отпадних вода до потпуно укапљеног облика је биолошки активно једињење. Употреба анаеробних и аеробних бактерија омогућава овим производима да делују и остану ефикасни у свим условима.

Редовна употреба ове супстанце помаже у уклањању оштрог мириса, смањује ризик од загушења и ограничава стварање муља. Захваљујући укапљеној канализацији, не морате толико често да испразните грезницу и да бисте се ослободили дебелог и компактног спољног слоја, који се назива покривачем муља. Наши производи помажу у одржавању канализационе инсталације у добром стању, сигурни су за људе, животиње и околину. Природни екстракт лаванде који наши агенси садрже и који им даје пријатан, свеж мирис, још једна је предност нашег комплета.

Примена наших производа не може бити једноставнија, само морате измерити дозу производа у тоалет и испрати. Прах је идеално за употребу у кућним постројењима за пречишћавање отпадних вода и грезницама, приватним сервисним цевима и канализационим резервоарима. Такође га можете користити у пољопривреди у резервоарима за стајско гнојиво, јер ни на који начин не утиче на квалитет природног ђубрива.

БИО тоалетни гел за чишћење ВЦ-а, металних и керамичких судопера, подлога за туширање и друге санитарне опреме укључен је у комплет. Гел који се нуди у овом комплету појачава рад биолошки активних БиоФос производа изливених у тоалете. Садржи иновативну Био-Ацтиве Мак формулу обогаћену природним екстрактом лаванде, баш као и гранулат. Захваљујући тој функцији, гел оставља да очишћене површине буду сјајне, без камена, рђе и талога, као и свеже мириса.

Средства за чишћење БиоФос комбинују високу ефикасност са сигурношћу корисника и бригом о животној средини.

Ова понуда важи за сет који се састоји од гранулата за пречишћавање отпадних вода Цесспоол и кућног кућишта за отпадне воде и Био гел за тоалет од БиоФос - 1 кг + 500 мл. На паковању су одштампана упутства за употребу најбољег датума.