Produk popular Produk ini dibeli terakhir 14 minit yang lalu.

Cesspool dan kilang rawatan kumbahan rumah granul + gel BIO perapian - BioFos - 1 kg + 500 ml -

RM102.60
014958
Dalam stok
+

Cesspool dan kilang rawatan kumbahan rumah granulate + gel BIO perapian - BioFos - 1 kg + 500 ml adalah satu set agen pembersihan aktif biologi yang berdasarkan formula Bio-Active Max inovatif. Probiotik yang mempercepat penguraian kumbahan kepada bentuk cecair sepenuhnya adalah sebatian biologi aktif. Penggunaan bakteria anaerobik dan aerobik membolehkan produk ini berfungsi dan tetap berkesan dalam semua keadaan.

Penggunaan bahan ini secara tetap membantu menghilangkan bau yang pedas, mengurangkan risiko kesesakan dan membatasi bangunan enap cemar. Terima kasih kepada kumbahan cecair anda tidak perlu mengosongkan lubang cermin dengan kerap dan akan menghilangkan lapisan luar tebal dan padat, yang dipanggil selimut kumbahan. Produk kami membantu mengekalkan pemasangan kumbahan dengan baik, selamat untuk orang, haiwan dan alam sekitar. Ekstrak lavender semulajadi yang mengandungi ejen kami dan memberi mereka bau segar yang menyenangkan, merupakan satu lagi kelebihan set kami.

Penerapan produk kami tidak dapat lebih mudah, anda hanya perlu menuangkan dos produk yang diukur ke dalam tandas dan siram. Serbuk ini sesuai untuk digunakan di loji rawatan kumbahan rumah dan sampah, paip perkhidmatan sistem kumbahan swasta dan tangki kumbahan. Anda juga boleh menggunakannya dalam pertanian dalam tangki baja, kerana ia tidak mempengaruhi kualiti baja semulajadi dalam apa jua cara.

Gel jaring BIO untuk membersihkan tandas, sinki logam dan seramik, pangkalan pancuran dan peralatan kebersihan lain dimasukkan ke dalam set. Gel yang ditawarkan dalam set ini menguatkan fungsi produk BioFos secara biologi yang dicurahkan ke dalam tandas. Ia mengandungi formula Bio-Active Max inovatif yang diperkaya dengan ekstrak lavender semulajadi, seperti granulina. Terima kasih kepada ciri itu gel meninggalkan permukaan yang dibersihkan bersinar, bebas daripada batu, karat dan enap cemar, serta bau baru.

Ejen pembersih BioFos menggabungkan kecekapan tinggi dengan keselamatan pengguna dan menjaga alam sekitar.

Tawaran ini sah untuk satu set yang terdiri daripada Cesspool dan tumbuhan rawatan kumbahan rumah granulate dan Lavatory Bio gel dari BioFos - 1 kg + 500 ml. Arahan penggunaan tarikh terbaik telah dicetak pada pakej.