Картице и активаторји

Картице и средства за активацију су санитарна средства која подржавају правилан рад постројења за пречишћавање отпадних вода и кућних отпадних вода, побољшавајући санитарне услове и уклањајући непријатне мирисе. Да ли сте знали да не треба много да платите, учиниће се нека промена, како би се ефикасно смањила учесталост пражњења грезнице. Погледајте нашу понуду још данас!

Овиме нудимо широк избор активатора грезнице из реномираних марки, као што су БРОС, ЕКСПЕЛ и Таргет, да набројимо само неколико, по повољним ценама. Можете купити, између осталог, прашак за пречишћавање отпадних вода и кућну канализацију и природни Биоактиватор за грезнице и обнову кућних канализационих постројења, доступан у паковањима од 25 г. Овдје понуђени производи садрже корисне бактерије које смањују количину упорног муља и чисте цијеви за наводњавање. Ако тражите веће паковање, наручите Мицробец Ултра - Мицробец Ултра Цесспоол и расположиво средство за чишћење од 25 кг на картицама. Сви активатори грезница и водених постројења доступни у нашој продавници имају проверену поузданост - они такође неће умањити количину новца потрошену на њих, али ће такође уклонити ружан мирис. Ова куповина има смисла!

Интернет продавница Вртне семенке нуди широк избор производа за дом и башту по конкурентним ценама. Уштедите време и новац захваљујући приступачној кућној достави. Охрабрујемо вас да направите налог још данас!

-10%
399.33 din 443.67 din
Промоција завршава
Би-Септик средство за активирање грезнице и кућних отпадних вода - 100 г - -10%
972.00 din 1,080.00 din
Промоција завршава
Брос - Мицробец Ултра - Картице за биоразградњу Цесспоол - 5 к 20 г - -10%
1,294.33 din 1,438.33 din
Промоција завршава
Средство за чишћење отпадних вода и кућних отпадних вода - Циљ - 1 кг - -10%
2,915.67 din 3,239.67 din
Промоција завршава