• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum
-25%

Cesspool és otthoni szennyvíztisztító telep granulátum + WC mosdó BIO gél - BioFos - 1 kg + 500 ml -

Régi ár: 8,111.82 Ft
6,083.64 Ft
Megtakarítás: 2,028.18 Ft (25%)
A promóció véget ér 2020-09-24
A promóció véget ér
A vásárlók száma: 2
014958
Készleten
+

Cesspool és otthoni szennyvíztisztító telep granulátum + mosdó BIO gél - BioFos - 1 kg + 500 ml biológiailag aktív tisztítószerek sorozata, amely az innovatív Bio-Active Max receptre épül. A biológiailag aktív vegyület egy olyan probiotikum, amely felgyorsítja a szennyvíz lebomlását teljesen cseppfolyósodott formává. Az anaerob és aerob baktériumok használata lehetővé teszi ezen termékek működését és hatékonyságát minden körülmények között.

Ennek az anyagnak a rendszeres használata elősegíti a csípős szagokat, csökkenti a torlódás kockázatát és korlátozza az iszapépítést. A cseppfolyós szennyvíznek köszönhetően nem kell ilyen gyakran üríteni a medencét, és megszabadul a vastag és kompakt külső rétegtől, az iszap takarótól. Termékeink elősegítik a szennyvízrendszer jó állapotának fenntartását, biztonságosak az emberek, az állatok és a környezet számára. A természetes levendula kivonat, amelyet ügynökeink tartalmaznak, és kellemes, friss illatot ad nekik, ez még egy készlet előnye.

Termékeink alkalmazása nem lehetne könnyebb, csupán ki kell önteni a termék mért adagját a WC-be és öblíteni. A por ideális háztartási szennyvíztisztító telepekben és mosdókamrákban, magán szennyvízszolgáltató csövekben és szennyvíztartályokban történő felhasználásra. A mezőgazdaságban trágyatartályokban is felhasználhatja, mivel az semmilyen módon nem befolyásolja a természetes műtrágya minőségét.

A BIO mosdógél WC-k, fém- és kerámia mosdók, zuhanyozók és egyéb egészségügyi berendezések tisztításához. A készletben kínált gél fokozza a WC-kbe öntött biológiailag aktív BioFos termékek működését. Az innovatív Bio-Active Max készítményt, a természetes levendula kivonattal dúsítva, a granulátumhoz hasonlóan tartalmazza. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a gél a tisztított felületeket ragyogóvá teszi, kőtől, rozsztól és iszaptól mentes, valamint frissen illatos.

A BioFos tisztítószerek kombinálják a nagy hatékonyságot a felhasználó biztonságával és a környezetvédelemmel.

Ez az ajánlat a Cesspool és otthoni szennyvíztisztító telep granulátumából és a BioFos Lavatory Bio géléből álló készletre vonatkozik - 1 kg + 500 ml. A lejárati dátumra vonatkozó használati utasításokat a csomagolásra nyomtatják.