Кошаре за веш

Кошаре за веш омогућавају вам да одржавате савршен ред у купаоницама. Нудимо и мања кошара идеална за мање просторије које не заузимају много простора и оне величине КСКСЛ намењене већим породицама. Погледајте наше лагане, практичне и функционалне посуде и одлучите који вам најбоље одговара распореду купатила.

Ако тражите велику корпу са поклопцем, сиво смеђа корпа за веш од 45 литара треба да испуњава ваше захтеве. Рупе у његовим зидовима осигуравају циркулацију која спречава стварање плијесни. Модеран дизајн чини га модерним уређењем ентеријера. Да ли вам треба више простора за складиштење веша? Наручите изузетно велику сиво смеђу 60-литарску корпу за веш. Неки контејнери за веш, попут зелене или сиве 65 к 44 цм корпе за прање веша, такође би вам могли бити корисни. Мрежна структура омогућава вам да веш задржите у њему дуже време пре него што се дружите да се осуши без губитка лепог свежег мириса. Погледајте и 12-литарску Лотта кутију за складиштење. Олакшава ношење тешких, влажних терета захваљујући удобним ручкама.

Љубазно вас позивамо да прегледате наш избор! Кошаре за веш су доступне по конкурентним ценама уз приступачну доставу од врата до врата у нашој онлине продавници. Не губите више времена и уживајте у већој удобности у свакодневном животу.