• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Citronmelissfrön

Vi erbjuder citronmelissfrön i vår butik, en växt känd för sina avslappnande och lugnande egenskaper. Välj mellan den klassiska citronmelissen eller den unika sorten "Limonella", båda uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Våra frön kommer uteslutande från pålitliga leverantörer, vilket garanterar en framgångsrik odling — förutsatt att du naturligtvis upprätthåller lämpliga odlingsförhållanden.

Vanlig citronmeliss är berömd för sina lugnande effekter, men detta mångsidiga ört erbjuder mycket mer. Den kan hjälpa till att lindra sömnlöshet, depression och neuroser, minska menstruationssmärta och huvudvärk och till och med påskynda läkningen av sår och svullnader. Dessutom har citronmeliss koleretiska och vasodilaterande egenskaper, vilket ger avslappning och lugn. Den fungerar också som ett effektivt hårsköljmedel för att bekämpa håravfall, mjäll och andra hårbottenproblem. Inom det kulinariska området kan färsk citronmeliss ersätta citrongräs och drar till sig fördelaktiga insekter till din trädgård som en nektarproducerande växt.

Citronmelissvarianten "Limonella" skiljer sig från den vanliga sorten genom sin intensifierade citronarom och smak, tack vare ett högre innehåll av eteriska oljor. Den delar liknande medicinska fördelar och fungerar som ett lugnande medel, hjälper till att lindra smärta och bekämpa sömnlöshet. Du kan naturligtvis också använda den för att ge en extra aromatisk touch till rätter och drycker, särskilt te och lemonad.

Så varför vänta? Förbättra din trädgård och ditt välbefinnande genom att köpa från vår kategori med citronmelissfrön redan idag!