• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Roiniță

Oferim în magazinul nostru semințe de roiniță, o plantă cunoscută pentru proprietățile sale relaxante și calmante. Alegeți între roinița clasică sau varietatea unică "Limonella", ambele îndeplinind cele mai înalte standarde de calitate. Semințele noastre provin exclusiv de la furnizori de renume, asigurând astfel o cultivare de succes—cu condiția, desigur, să mențineți condițiile de creștere adecvate.

Roinița obișnuită este faimoasă pentru efectele sale calmante, dar această iarbă versatilă oferă mult mai mult. Poate ajuta la ameliorarea insomniei, a depresiei și a nevrozei, reduce durerea menstruală și durerile de cap, și accelerează chiar și vindecarea rănilor și a inflamațiilor. În plus, roinița are proprietăți colagoge și vasodilatatoare, oferind relaxare și liniște. Servește și ca un clătitor eficient pentru păr pentru a combate căderea părului, mătreața și alte probleme ale scalpului. În domeniul culinar, roinița proaspătă poate înlocui lemongrass-ul și atrage insecte benefice în grădina dvs. ca o plantă meliferă.

Varietatea "Limonella" de roiniță se diferențiază de tipul obișnuit prin aroma și gustul său de lămâie intensificate, datorită unui conținut mai mare de uleiuri esențiale. Împărtășește beneficii medicinale similare, acționând ca un agent calmant și ajutând la ameliorarea durerii și la combaterea insomniei. De asemenea, poate fi folosită pentru a adăuga o notă aromatică la felurile de mâncare și băuturi, în special la ceaiuri și limonade.

Deci, de ce să așteptați? Îmbunătățiți-vă grădina și bunăstarea cumpărând din categoria noastră de semințe de roiniță azi!