• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Семена от маточина

Предлагаме семена на маточина в нашия магазин, растение, известно с релаксиращите и успокояващи сили. Изберете между класическия вид маточина или уникалната "Лимонела", които отговарят на най-високите стандарти за качество. Нашите семена идват изключително от утвърдени доставчици, което гарантира успешно отглеждане — разбира се, при условие че се поддържат подходящите условия за отглеждане.

Класическата маточина е известна с успокояващите си свойства, но този универсален храст предлага много повече. Тя може да помогне при безсъние, депресия и неврози, да намали менструалните болки и главоболията, да ускори зарастването на рани и отоците. Освен това маточината има холеретични и вазодилатиращи свойства, осигуряващи релаксация и спокойствие. Тя също така може да се използва като ефективен балсам за коса за борба с косопада, пърхота и други проблеми на скалпа. В кулинарията свежата маточина може да замести лимоновата трева и да привлече полезни насекоми във вашия градински медоносен растения.

Видът "Лимонела" на маточината се отличава от класическия тип с по-силната лимонена аромат и вкус, благодарение на по-високото съдържание на етерични масла. Тя споделя подобни лечебни свойства, действайки като успокояващ агент и помагайки при болка и безсъние. Можете също така да я използвате, за да придадете аромат на ястия и напитки, особено на чай и лимонада.

Защо да чакате? Подобрете градината си и благополучието си, като закупите семена от нашата категория с маточина днес!

1.96 лв 3.27 лв
Промоцията приключва
Маточина - медоносно растение - 100 грама - -40%
31.96 лв 53.27 лв
Промоцията приключва
Маточина - медоносно растение - 1 кг - -40%
299.96 лв 499.94 лв
Промоцията приключва
Хармонията на природата - набор от семена четири билкови семена - -40%
7.83 лв 13.05 лв
Промоцията приключва
Семена от медоносни растения - 4 вида - 400гр - -40%
64.45 лв 107.41 лв
Промоцията приключва