Biji benih limau

Kami menawarkan biji biji lemon di kedai kami, tumbuhan yang biasa dikenali dengan kualiti yang menenangkan dan menenangkan. Terdapat kedua-dua bau lemon biasa dan pelbagai "Limonella" baru yang terdapat dalam tawaran kami. Semua benih yang dijual di kedai taman kami mematuhi piawaian kualiti tertinggi, kerana mereka datang dari pembekal terkenal sahaja. Ia menjamin penanaman yang berjaya, dengan syarat, dengan syarat bahawa keadaan pertumbuhan yang betul dapat dikekalkan

Balsem limau biasa dikenali dengan kualiti yang menenangkan, walaupun ramuan ini mempunyai banyak aplikasi lain. Ia akan membantu anda menyembuhkan insomnia, kemurungan dan neurosis, ia melegakan sakit haid dan sakit kepala, menyembuhkan luka dan membengkak, menunjukkan kesan cholagogue dan diastolik, melegakan dan menenangkan anda. Ia juga boleh digunakan sebagai bilas rambut yang menghadkan keguguran rambut, melawan ketombe dan keadaan kulit kepala yang lain. Buah limau segar juga dapat digunakan di dapur. Ia boleh menggantikan rumput lemon. Ditanam di taman (ia ditanam dari benih) ia menarik banyak serangga berguna sebagai tumbuhan berbiji.

Buah limun "Limonella" bervariasi dari kultivar biasa dengan keamatan aroma dan rasa lemon, kerana ia mengandungi lebih banyak minyak penting. Ia menunjukkan kualiti perubatan yang serupa, bertindak sebagai agen yang menenangkan, melegakan sakit dan membantu melawan insomnia. Ia boleh digunakan untuk menambah aroma untuk hidangan dan minuman, terutamanya teh dan limun.