• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Citromfű vetőmag

A citromfű magjait áruházunkban kínáljuk, amely a pihentető és megnyugtató tulajdonságairól ismert. A kínálatunkban megtalálható a közös citromfű és az új „Limonella” fajta is. A kerti áruházban eladott összes mag megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak, mivel csak híres beszállítóktól származnak. Biztosítja a sikeres termesztést, feltéve, hogy természetesen a megfelelő termesztési feltételek fennmaradnak

A közös citromos balzsam ismert a nyugtató minőségéről, bár ez a növény számos más alkalmazással is rendelkezik. Ez segít meggyógyítani az álmatlanságot, a depressziót és a neurózist, enyhíti a menstruációs fájdalmat és a fejfájást, gyógyítja a sebeket és duzzanatokat, megmutatja a cholagogue és a diasztolés hatásokat, lazítja és megnyugtatja. A hajhullás, a korpásodás és más fejbőr állapotok elleni küzdelemben is használható. A friss citromfű a konyhában is megtalálható. A citromfű helyettesíthető. A kertbe ültetett (palántákból termesztik) sok hasznos rovarot vonz be, mint egy vadnövény.

A „Limonella” citrombalzsam a citrom illat és íz intenzitásában különbözik a közös fajtától, mert több illóolajat tartalmaz. Hasonló gyógyhatású, nyugtató hatású, enyhíti a fájdalmat és segít az álmatlanság elleni küzdelemben. Természetesen az ételek és italok, különösen a tea és a limonádé illatának hozzáadása.