• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Citromfű vetőmag

Kínálatunkban citromfű vetőmagokat is talál, amely növény azért ismert, mert nyugtató és megnyugtató hatása van. Választhat a hagyományos citromfű és az egyedi "Limonella" változat között is, mindkettő a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Vetőmagjaink kizárólag megbízható beszállítóktól származnak, amelyek sikeres termesztést garantálnak — természetesen csak akkor, ha megfelelő növekedési feltételeket biztosít.

A hagyományos citromfű ismert nyugtató hatásairól, de ez a sokoldalú gyógynövény sokkal többet is kínál. Segíthet az álmatlanság, a depresszió és a neurozis enyhítésében, csökkenti a menstruációs fájdalmakat és a fejfájást, sőt még a sebek és duzzanatok gyógyulását is felgyorsítja. Ezen túlmenően a citromfű koleretikus és vasodilatáló tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek relaxációt és nyugalmat biztosítanak. Hatékony hajöblítőként is szolgál a hajhullás, a korpa és egyéb fejbőrproblémák ellen. A kulináris területen a friss citromfű lecserélheti a citromfüvet, és mézhordozó növényként hasznos rovarokat vonz a kertbe.

A "Limonella" citromfű változat intenzívebb citromillattal és ízzel különbözik a hagyományos típustól, mivel több illóolajat tartalmaz. Hasonló gyógyászati előnyöket kínál, nyugtatóként működik, segít a fájdalom és az álmatlanság enyhítésében. Természetesen az ételek és italok, különösen a teák és a limonádék illatának fokozására is használható.

Tehát miért várna? Emelje kertje és jóléte színvonalát még ma a citromfű vetőmag kategóriánkból vásárolva!