• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Sitruunamelissa siemenet

Tarjoamme kaupassamme Sitruunamelissan siemeniä, kasvia, joka on tunnettu rentouttavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Voit valita klassisen sitruunamelissan tai ainutlaatuisen "Limonella" -lajikkeen, jotka molemmat täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Siemenemme tulevat vain maineikkailta toimittajilta, mikä takaa onnistuneen viljelyn—kunhan tietenkin ylläpidät asianmukaiset kasvuolosuhteet.

Tavallinen sitruunamelissa on tunnettu rauhoittavista vaikutuksistaan, mutta tämä monipuolinen yrtti tarjoaa paljon muutakin. Se voi auttaa lievittämään unettomuutta, masennusta ja neuroosia, vähentämään kuukautiskipuja ja päänsärkyä, ja jopa nopeuttamaan haavojen ja turvotuksen paranemista. Lisäksi sitruunamelissalla on sappirakkoa stimuloivia ja verisuonia laajentavia ominaisuuksia, jotka tuovat rentoutumista ja rauhaa. Se toimii myös tehokkaana hiusvesinä hiustenlähdön, hilseen ja muiden päänahan ongelmien torjunnassa. Keittiössä tuore sitruunamelissa voi korvata sitruunaruohon ja se houkuttelee hyödyllisiä hyönteisiä puutarhaan mesikasvina.

"Limonella" -lajike eroaa tavallisesta sitruunamelissasta sen voimakkaamman sitruunan aromin ja maun ansiosta, kiitos korkeamman eteeristen öljyjen pitoisuuden. Se tarjoaa samanlaisia lääkinnällisiä etuja, toimii rauhoittavana aineena ja auttaa lievittämään kipua ja torjumaan unettomuutta. Voit myös käyttää sitä antamaan lisämakua ruokiin ja juomiin, erityisesti teet ja limonadit.

Joten miksi odottaa? Paranna puutarhaasi ja hyvinvointiasi ostamalla tänään meidän Sitruunamelissan siemeniä -kategoriastamme!