• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Mályvarózsa vetőmag

Fedezze fel a Mályvarózsa vetőmag szépségét webáruházunkban, amelyek tökéletesek ahhoz, hogy rusztikus hangulatot vigyenek a kertjébe. A vetőmagok magas minőségűek és kiváló csírázási képességgel rendelkeznek, mivel csak megbízható beszállítóktól származnak.

Képzelje el egy kertet, amely tele van sötét bíbor, majdnem fekete virágokkal rendelkező Mályvarózsa vetőmagokból nőtt növényekkel. Különösen lenyűgözőek, ha nagyobb csoportokban ültetik őket, és jól kiegészítik a többi Mályvarózsát. Nemcsak minden kert csodálatos díszei, de vágott virágoknak is termeszthetők. A dupla virágú Mályvarózsák szintén elragadóak, és vetőmagjaik is kaphatók áruházunkban. Választhat széles választékunkból, amelyben különböző színű virágok – például rózsaszín-narancs, lila, sárga vagy fehér – találhatók, és amelyek harmonizálnak más dísznövényekkel. A Mályvarózsák főként vidéki kertekben ajánlottak, és csoportokban a legjobban érzik magukat. Akár 2,5 méter magasra is megnőhetnek!

Ami az ültetési követelményeiket illeti, a Mályvarózsák termékeny, jól szellőző talajt részesítenek előnyben, amely gazdag szerves anyagokban. Olyan napos, meleg, széltől védett helyeken érzik a legjobban magukat. Még a kezdő kertészek is könnyen gondozhatják őket. Csak arra kell vigyázni, hogy ne legyen túl nedves a talaj – a Mályvarózsák hajlamosak a túl nedves talaj miatt rohadni. Ha még mindig nem tudja eldönteni, melyik Mályvarózsa fajtát válassza, javasoljuk a különböző színű virágokat garantáló vetőmagválasztékunkat.

A Mályvarózsák nemcsak csodálatos dísznövények, hanem sokukat gyakran használják gyógyteaként is. A gyógynövényészek különösen az általános Mályvarózsát részesítik előnyben, mert gyulladásgátló, megelőző és nyákoldó hatásai vannak.

Szépítse meg kertjét lenyűgöző Mályvarózsa vetőmagjainkkal, és élvezze mind a szépséget, mind a hasznosságot!