• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Salkoruusu siemenet

Löydä Salkoruusu siemenet kauneus verkkokaupastamme. Nämä siemenet ovat ihanteellisia lisäämään maalaishenkistä tunnelmaa puutarhaasi. Siemenemme ovat korkealaatuisia ja itävyys on erinomainen, koska ne tulevat vain luotettavilta toimittajilta.

Kuvittele puutarhasi täynnä salkoruusuja, joissa on tumman viininpunaisia, melkein mustia kukkia. Nämä kasvit erottuvat erityisen hyvin, kun ne istutetaan suurempiin ryhmiin ja ne sopivat hyvin yhteen muiden salkoruusujen kanssa. Ne eivät ole ainoastaan visuaalisesti miellyttäviä, vaan niitä voidaan myös kasvattaa leikkokukkina. Kaksoiskukkaiset salkoruusut ovat toinen viehättävä vaihtoehto, ja niiden siemenet ovat myös saatavilla kaupassamme. Voit valita laajasta valikoimasta eri värisiä lajikkeita - vaaleanpunaisesta oranssiin, violetista keltaiseen ja valkoiseen - jotka sopivat harmonisesti muiden koristekasvien kanssa. Salkoruusut ovat erityisen suositeltavia maaseutupuutarhoihin ja ne kannattaa istuttaa ryhmissä. Ne voivat kasvaa jopa 2,5 metrin korkeuteen!

Kasvatusvaatimusten osalta salkoruusut suosivat ravinteikasta, hyvin vettä läpäisevää maata, joka on rikas orgaanisessa aineessa. Ne viihtyvät parhaiten aurinkoisilla, lämpimillä ja tuulelta suojatuilla paikoilla. Vaikka olisit aloittelija puutarhanhoidossa, huomaat, että nämä kasvit ovat suhteellisen helppoja hoitaa. Ainoa varoitus on liiallinen kastelu - salkoruusut ovat alttiita mätänemään liian kosteassa maassa. Jos et vielä ole päättänyt, minkä tyyppisen salkoruusun haluat, tarjoamme siemensekoituksia, jotka takaavat eriväristen kukkien kasvamisen.

Salkoruusujen estetiikan lisäksi monia lajikkeita käytetään yleisesti myös kasviperäisessä lääketieteessä. Yleinen salkoruusu on erityisen arvostettu sen tulehduksia ehkäisevien, profylaktisten ja limaa irrottavien ominaisuuksien vuoksi.

Koristele puutarhasi upeilla Salkoruusu siemenet ja nauti niiden kauneudesta ja monipuolisesta käytöstä!