• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Семена за хлебчета

Открийте красотата на семената за хлебчета, които предлагаме в нашия онлайн магазин. Тези семена са перфектни за създаване на селска атмосфера в градината ви. Произходят им е гарантирано качествен, тъй като работим само с доказани доставчици.

Какво ще кажете за отглеждане на хлебце с тъмночервени, почти черни цветове? Те изглеждат страхотно, когато се засаждат в по-големи групи и са прекрасно допълнение към други хлебцета. Можете също така да ги отглеждате за рязани цветя. Двойните цветове на хлебцата също са впечатляващи, а семената за тях също могат да бъдат намерени в нашия магазин. Изборът на разнообразни видове с различно оцветени цветове – розово-оранжеви, лилави, жълти или бели, е огромен. Те хармонират прекрасно с други декоративни растения. Хлебцета се препоръчват предимно за селски градини и групово засаждане. Те могат да нараснат дори до 2,5 м височина!

Когато става въпрос за изискванията за отглеждане, хлебцета предпочитат плодородни, проницаеми почви, богати на органични вещества. Те се развиват най-добре на слънчеви, топли, закрити от вятъра места. Дори ако сте начинаещ градинар, не би трябвало да имате проблеми с отглеждането им. Единственото, на което трябва да обърнете внимание, е влажността на почвата – хлебцата могат да страдат, ако почвата е твърде влажна. Ако все още не сте решили какъв вид хлебце да изберете, ви препоръчваме селекция от семена, гарантираща цветове в различни нюанси.

Освен като украсителни растения, много хлебцета се използват и в народната медицина. Особено внимание се обръща на обикновеното хлебце, което се счита за противовъзпалително, профилактично и експекторантно.

-40%
2.96 лв 4.93 лв
Промоцията приключва
-40%
2.96 лв 4.94 лв
Промоцията приключва
-40%
4.48 лв 7.46 лв
Промоцията приключва
4.98 лв 8.29 лв
Промоцията приключва
4.98 лв 8.29 лв
Промоцията приключва
4.98 лв 8.29 лв
Промоцията приключва
-40%
4.98 лв 8.29 лв
Промоцията приключва
Полски семена за цветя - селекция от 4 сорта - -40%
8.02 лв 13.36 лв
Промоцията приключва
Верона - семена от 3 красиви сорта - -40%
14.18 лв 23.63 лв
Промоцията приключва