• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Semințe de Nalbă, Holly hock

Descoperă frumusețea semințelor de nalbă din magazinul nostru online. Aceste semințe sunt ideale pentru a adăuga un aer rustic grădinii tale. Semințele noastre sunt de înaltă calitate și au o rată excelentă de germinare, provenind exclusiv de la furnizori de încredere.

Îți imaginezi cum ar arăta grădina ta plină de nalbe cu flori burgundii închis, aproape negre? Aceste plante arată deosebit de bine atunci când sunt plantate în grupuri mari și se potrivesc perfect alături de alte nalbe. Ele nu sunt doar o încântare vizuală, dar pot fi cultivate și ca flori tăiate. Nalbele cu flori duble sunt o altă opțiune încântătoare, iar semințele lor sunt de asemenea disponibile în magazinul nostru. Puteți alege dintr-o gamă largă de varietăți cu flori de diferite culori – de la roz-portocaliu și purpuriu până la galben și alb – care se potrivesc armonios cu alte plante ornamentale. Nalbele sunt recomandate în special pentru grădini rustice și ar trebui să fie plantate în grupuri. Ele pot crește chiar și până la 2,5 metri înălțime!

În ceea ce privește cerințele de cultivare, nalbele preferă soluri fertile, permeabile și bogate în materie organică. Ele se dezvoltă cel mai bine în locuri însorite, calde și adăpostite de vânt. Chiar dacă sunteți un grădinar începător, veți găsi că aceste plante sunt relativ ușor de cultivat. Singurul avertisment este să nu exagerați cu umiditatea solului – nalbele tind să se descompună în soluri prea umede. Dacă încă nu v-ați hotărât ce tip de nalbă doriți, vă recomandăm o selecție de semințe care garantează flori de diferite culori.

Pe lângă aspectul lor estetic, multe soiuri de nalbă sunt de asemenea utilizate în mod comun în medicina pe bază de plante. Nalba obișnuită este apreciată în special pentru efectele sale antiinflamatorii, profilactice și expectorante.

Înfrumusețează-ți grădina cu semințele noastre minunate de nalbă și bucură-te atât de frumusețea, cât și de multiplele lor utilizări!