Biji Hollyhock

Kedai online kami menawarkan biji hollyhock, salah satu daripada tumbuhan paling popular yang disyorkan untuk taman-taman desa. Biji-bijian mewakili kualiti dan kapasiti percambahan yang tinggi, kerana mereka datang dari pembekal yang terbukti sahaja.

Bagaimanakah hollyhock berkembang dengan burgundy gelap, bunga hampir hitam terdengar seperti anda? Ia kelihatan hebat dalam pengelompokan yang lebih besar di taman, disertai oleh hollyhocks yang lain. Ia juga boleh ditanam untuk bunga potong. Hollyhocks dengan bunga ganda kelihatan sama besar dan benih mereka juga boleh didapati di kedai kami. Anda boleh memilih dari pelbagai varieti yang berbeza dengan bunga berwarna - pink-oren, ungu, kuning atau putih. Mereka harmoni dengan tumbuh-tumbuhan hiasan lain. Hollyhocks disyorkan terutamanya untuk taman-taman luar bandar dan penanaman dalam kumpulan. Mereka boleh tumbuh walaupun 2.5 m tinggi! Seperti tumbuhan lain, hollyhock mempunyai beberapa keperluan mengenai penanaman. Tumbuhan ini lebih suka tanah yang subur, telap yang kaya dengan bahan organik di laman web yang cerah, hangat, dan terlindung angin. Mereka tidak harus mengemukakan apa-apa masalah dalam penanaman bahkan untuk tukang kebun mula. Anda tidak perlu membesar-besarkan kelembapan tanah - hollyhocks cenderung mereput dalam tanah terlalu lembab. Jika anda masih tidak dapat memilih pelbagai hollyhock anda, kami mengesyorkan pemilihan benih menjamin bunga dalam pelbagai warna.

Hollyhocks bukan sahaja tumbuh-tumbuhan hiasan yang indah. Kebanyakan mereka biasanya digunakan dalam perubatan herba. Ahli herba memberi perhatian yang paling kepada hollyhock biasa. Dikatakan mempunyai kesan anti-radang, profilaksis dan ekspektoran.