• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Conservarea Acasă

Bine ați venit în departamentul nostru de Echipamente pentru Conservarea Acasă! Aveți dorința să vă încercați norocul în producția de cârnați sau brânză? Visați să creați un vin perfect sau să preparați o bere de neegalat, un lager sau un Pilsner? Magazinul nostru online oferă toate echipamentele și materialele de care aveți nevoie pentru a excela în meseria aleasă, și toate la prețuri pe care oricine le poate permite!

Echipamentul pentru conservarea acasă vă permite să capturați esența verii pe parcursul lunilor reci de iarnă. Dacă doriți să savurați bunătatea naturală a fructelor și legumelor pe tot parcursul anului, vizitați secțiunea noastră de Suciuri, Dulcețuri și Conserve. Acolo veți descoperi borcane și capace de cea mai bună calitate, sticle, storcătoare de suc, prese de fructe și etichete pentru conservare. Nu ratați secțiunea noastră de Murături de Varză și Cârnați. Oferim butoaie, vase de lut și borcane pentru murături la prețuri imbatibile. Magazinul nostru dispune, de asemenea, de răzătoare pentru varză, tampoane, ciocane, furci, polonicie, clești și multe alte unelte utile. Pentru cei cu poftă de dulce, secțiunea noastră de Cofetărie și Patiserie este o must-see. Acolo veți găsi termometre de bucătărie de cea mai înaltă calitate, drojdie de patiserie și pietre de copt pentru pizza din ceramică. Și dacă sunteți un iubitor de brânză, puneți-vă în lumea producției de brânză și lactate cu presele noastre superioare de brânză, matrițe pentru producția de brânză și tifon pentru a vă asigura succesul în eforturile dvs. de lactate. Recomandăm, de asemenea, să explorați secțiunea noastră de Preparare a Cârnaților, Conservarea și Afumarea Cârnii, unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a face cârnați, șuncă și chiftele delicioase. De la cârlige pentru fumări la sfoară de bucătar, plasă pentru carne, cuptoare pentru șuncă, umplătoare pentru cârnați și măcinațe de carne - avem totul. Și pentru cei pasionați de fabricarea berii, producția de cidru și vin sau fabricarea băuturilor alcoolice arome, oferim seturi solide de fabricare a berii, seturi de fabricare a vinului, distilatoare, siteuri de filtrare, tuburi de fermentație, prese de fructe și accesorii esențiale precum dopuri de sticlă, capace, carafe, decantoare, sticle, butoaie și multe altele. Căutați drojdie pentru bere sau vin de top, nutrienți pentru drojdii sau produse care să îmbunătățească fermentația? Suntem acoperiți! Nu ezitați - lăsați-ne să vă ajutăm să vă dezvoltați noua pasiune!

Navigați prin selecția noastră vastă și veți găsi echipamente și materiale pentru conservare la domiciliu de la producători de renume la prețuri incredibil de corecte. Optați pentru livrarea la domiciliu la prețuri accesibile și consolidați toate nevoile dvs. de cumpărături într-un singur loc convenabil - eficient, accesibil și cu garanția satisfacției. Bine ați venit în magazinul nostru!

2.65 leu
4.88 leu
5.76 leu
7.06 leu
8.24 leu
9.18 leu
9.88 leu