• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Očuvanje kuće

Dobrodošli u naš odjel za zaštitu doma! Želite li isprobati kobasice ili sir? Želite li napraviti savršeno vino ili uzgajati odličan ale, lager ili Pilsner? Naša internetska trgovina nudi kompletnu opremu i zalihe potrebne za savladavanje zanata po vašem izboru. I sve to za cijenu koju si svatko može priuštiti!

Očuvanje opreme omogućava vam da ljetni njuh očuvate cijelu zimu. Ako tijekom cijele godine želite uživati u zdravim vitaminima iz voća i povrća, posjetite odjeljak za sokove, džemove i konzervirane konzerve. Tamo ćete pronaći staklenke i poklopce visokog kvaliteta, boce, aparate za sokove, preše za voće i sačuvati etikete. Također ne smijete zanemariti ni odjeljak kupusa i krastavaca. Nudimo bačve, posuđe i staklenke po vrlo konkurentnim cijenama. U našoj trgovini također ćete pronaći drobilice kupusa i tampone / pounders, vilice, gipke, kliješta i drugo korisno posuđe. Svim ljubiteljima kolača, peciva i jela od brašna preporučujemo odjeljak Pečenje i peciva. Tamo smo postavili izvrsne kuhinjske termometre, pekarski kvas i kamenje za pečenje keramičkih pizza. Ako ste, pak, poznavatelj sira, iskušajte svoje sposobnosti u područjima kao što su izrada sira i mljekarstvo. U ponudi imamo sjajne preše od sira, kalupe za izradu sira i sireve koji jamče uspješnu proizvodnju mliječnih proizvoda u vašoj kuhinji. Savjetujemo vam da pogledate odjeljak Izrada kobasica, sušenje i pušenje mesa. Tu je sve što vam je potrebno za pripremu ukusnih kobasica, šunke i mesnih kruha. Kuke za pušače, mesarske vrpce i mrežice za meso, štednjaci šunke, nadjev za kobasice (fileri) i mesne mljevene mlinarice samo su dio naše ponude. Što je s proizvodnjom piva, jabukovača ili vina i proizvodnjom aromatiziranih alkoholnih pića? Nudimo čvrste setove za pripremu piva, komplete za proizvodnju vina, destilatore, cjedilo za moštu, fermentacijske epruvete, preše za voće i sve ostale potrebne dodatke, poput čepova i čepova za boce, posuda za kafu, dekantiranja, tikvica, boca i druge korisne opreme. Ako tražite visokokvalitetne pivske ili vinske kvasce, hranjive hranjive tvari ili želite kupiti proizvode za poboljšanje fermentacije, možete ih nabaviti povoljno u našoj trgovini. Ne ustručavajte se - pomoći ćemo vam u razvijanju vještina u vašem novom hobiju!

Pozivamo vas da pogledate našu široku ponudu. Dobit ćete kućnu opremu za čuvanje i zalihe poznatih proizvođača po vrlo povoljnim cijenama. Naručite smiješno jeftinu dostavu na kuću i upotpunite svu potrebnu opremu kupujući na jednom mjestu - brzo, povoljno, uz malo troškova, uz jamstvo zadovoljstva. Dobrodošli u našu trgovinu!
7.35 kn
8.10 kn
9.76 kn
9.76 kn