• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Očuvanje kuće

Dobrodošli u naš odjel za opremu za kućno očuvanje! Jeste li zainteresirani za isprobavanje svoje ruke u pravljenju kobasica ili sira? Aspirirate li stvaranju savršenog vina ili pripremi neusporedivog piva, ležera ili Pilsnera? Naša internetska trgovina nudi svu opremu i potrebne materijale kako biste se istaknuli u obrtu po vašem izboru, i to po cijenama koje si može priuštiti svatko!

Oprema za kućno očuvanje omogućuje vam uhvatiti essenciju ljeta tijekom hladnih zimskih mjeseci. Ako želite uživati u prirodnoj dobroti voća i povrća tijekom cijele godine, posjetite našu sekciju za Sokove, Džemove i Konzerviranje. Ondje ćete pronaći kvalitetne staklenke i poklopce, boce, sokovnike, preše za voće i etikete za konzerviranje. Ne propustite naš odjel za Kiseli kupus i Krastavce. Nudimo bačve, lončariju i staklenke za kiseljenje po nevjerojatnim cijenama. Naša trgovina također ima rende za kupus, tampere, tučak za začinjavanje, vilice, kutlače, hvataljke i mnoge druge korisne alatke. Za one s slatkim zubom, naš odjel za Pecivo i Tijesto je nezaobilazan. Naći ćete vrhunske kuhinjske termometre, pekarski kvasac i keramičke ploče za pečenje pizze. Ako ste ljubitelj sira, zaronite u svijet proizvodnje sira i mliječnih proizvoda s našim superiorikim prešama za sir, kalupima za izradu sira i sirnom krpom koja osigurava uspjeh u vašim mliječnim nastojanjima. Također preporučujemo istraživanje naše sekcije za Pravljenje Kobasica, Konzerviranje i Dimljenje mesa, gdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za ukusne kobasice, šunke i mesne rolade. Od kuka za dimnjake do mesarske vrpce, mreže za meso, kuhaljke za šunku, punilice za kobasice i mesoreznice - imamo sve. A za one strastvene pivare, proizvođače vina ili stvaranje aromatiziranih alkoholnih pića, nudimo snažne setove za kuhanje piva, komplete za izradu vina, destilatore, cijevi za fermentaciju, preše za voće i osnovne pribore poput čepova za boce, poklopaca, vrčeva, bokala, bačvi i mnogo toga drugog. Tražite vrhunski pivski ili vinski kvasac, hranjive tvari za kvasac ili proizvode koji poboljšavaju fermentaciju? Imamo sve što vam treba! Ne oklijevajte - pustite nas da vam pomognemo u usavršavanju vaše nove strasti!

Pregledajte našu široku ponudu i pronaći ćete opremu i materijale za kućno očuvanje od uglednih proizvođača po nevjerojatno pristojnim cijenama. Odaberite našu povoljnu dostavu na kućnu adresu i konsolidirajte sve svoje potrebe za kupovinom na jednom povoljnom mjestu - učinkovito, povoljno i s jamstvom zadovoljstva. Dobrodošli u našu trgovinu!

0.56
1.04
1.16
1.23
1.50
1.75
2.10