• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Tartósítás házilag

Üdvözöljük otthoni tartósítási eszközeink részlegén! Szeretnél kipróbálni a kolbász- vagy sajtkészítést? Szeretnél tökéletes bort készíteni vagy egyedülálló ale-t, lagert vagy pilsnert főzni? Online áruházunk minden szükséges eszközt és kelléket kínál, hogy mesteri szintre fejleszd a választott kézműves technikád, és mindezt olyan áron, amelyet mindenki megengedhet magának!

Az otthoni tartósítási eszközök lehetővé teszik, hogy a nyár lényegét az egész hideg télen át megőrizd. Ha egész évben szeretnéd élvezni a gyümölcök és zöldségek természetes jóságát, látogass el Lé, Dzsem és Befőtt részlegünkre. Itt minőségi üvegeket és fedőket, palackokat, gyümölcslé-készítőket, gyümölcspresseket és tartósítási címkéket találsz. Ne hagyd ki a Káposzta- és Uborkabefőzés részlegünket sem. Kínálunk hordókat, kőedényeket és savanyításhoz való üvegeket verhetetlen áron. Áruházunkban káposztavágókat, törőket, préselőket, villákat, merőkanalakat, fogókat és sok más hasznos eszközt is találsz. Azoknak, akik édesszájúak, ajánljuk a Sütés és Sütemény részlegünket. Elsőosztályú konyhai hőmérőket, pékséget és kerámia pizza sütőköveket találsz itt. És ha sajtrajongó vagy, merülj el a sajtkészítés és tejtermékgyártás világában prémium sajtpresseinkkel, sajtkészítő formáinkkal és sajtszűrőinkkel, amelyek garantálják a tejtermékek sikerét a konyhádban. Azt is ajánljuk, hogy ismerd meg a Kolbászkészítés, Hús Pácolás & Füstölés részlegünket, ahol minden szükségeset megtalálsz az ínycsiklandó kolbászokhoz, sonkákhoz és húslepényekhez. Füstölőkampóktól a henteszsinórig, húshálóig, sonkasütőkig, kolbásztöltőkig és húsdarálókig – mindent megtalálsz nálunk. És azoknak, akik szenvedélyesen szeretik a sörfőzést, az almabor és bor készítést vagy ízesített italok készítését, masszív sörfőző készleteket, borászati készleteket, lepárlókat, szűrőket, erjedési csöveket, gyümölcspresseket és alapvető kiegészítőket kínálunk, mint például palackdugókat, sapkákat, karafákat, dekantereket, kulacscsokat, hordókat és még sok mást. Keresel prémium sör- vagy borélesztőt, élesztőtápanyagokat vagy erjedést fokozó termékeket? Nálunk mindent megtalálsz! Ne habozz – segítünk a szenvedélyed csiszolásában!

Böngéssz széles választékunkban, és otthoni tartósítási eszközöket és kellékeket találsz neves gyártóktól elképesztően kedvező áron. Válaszd megfizethető árú házhozszállításunkat, és egyesítsd az összes vásárlási igényedet egy kényelmes helyen – hatékonyan, megfizethetően és elégedettségi garanciával. Üdvözöljük áruházunkban!