• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kodin säilyttäminen

Tervetuloa kotipidätyslaitteidemme osastolle! Oletteko kiinnostunut kokeilemaan käsillänne makkaran tai juuston valmistusta? Pyrittekö luomaan täydellisen viinin tai panemaan vertaansa vailla olevaa olutta, lageria tai pilsneriä? Verkkokauppamme tarjoaa kaiken tarvittavan varusteet ja tarvikkeet, joita tarvitsette onnistuaksenne valitsemassanne harrastuksessa, ja kaikki hintoihin, jotka kaikki voivat varaa!

Kotipidätyslaitteiden avulla voit säilöä kesän ytimen kylminä talvikuukausina. Jos haluat nauttia hedelmien ja vihannesten luonnollisesta hyvyydestä ympäri vuoden, käy Juustot, Hillot ja Säilötyt Tuotteet -osastollamme. Sieltä löydät huippulaatuisia purkkeja ja korkkeja, pulloja, mehupuristimia, hedelmäpusseja ja säilytystarroja. Älä unohda hapankaalin ja kurkun säilöntäosastoa. Tarjoamme tynnyreitä, kivitavaroita ja säilöntäpurkkeja lyömättömin hinnoin. Kaupastamme löytyvät myös kaalisilppurit, tampat, jauhamiset, haarukat, kauhat, pihtejä ja monia muita käteviä työkaluja. Makeanhimoisille suosittelemme Baking and Pastry -osastoa. Löydät huippulaatuiset keittiön lämpömittarit, leivinhiivaa ja keramiikkapizzakiviä. Ja jos olet juuston harrastaja, sukella juustonvalmistuksen ja maitotuotteiden maailmaan huippuluokan juustopuristimilla, juustonvalmistusmuoteilla ja juustokankailla, jotka takaavat onnistumisen maitotuotteiden valmistuksessa. Suosittelemme myös tutustumaan Sausage Making, Meat Curing & Smoking -osastoomme, josta löydät kaiken tarvittavan herkullisten makkaran, kinkkujen ja lihapullien valmistukseen. Koukuista savustimiin, lihan sitomiseen, lihan verkkoon, kinkkukattiloihin, makkaran täyttimiin ja lihamyllyihin - meiltä löytyy kaikki. Ja niille, jotka ovat intohimoisia oluenpanijoiden, siiderin ja viinin valmistajien tai maustettujen väkevien alkoholijuomien valmistamisesta, tarjoamme vahvoja panopaketteja, viininvalmistuspaketteja, tislaimia, siivilöitä, käymistuubeja, hedelmäpuristimia ja olennaisia tarvikkeita, kuten korkkeja, korkkeja, kannuja, dekantoireja, pulloja, tynnyreitä ja paljon muuta. Etsitkö huippuluokan olut- tai viinihiivaa, hiivan ravintoaineita tai käymistä parantavia tuotteita? Meillä on se kaikki! Älä epäröi - anna meidän auttaa sinua hioa uutta intohimoasi!

Selaa laajaa valikoimaamme, ja löydät kotipidätyslaitteita ja tarvikkeita arvostetuilta valmistajilta uskomattoman kohtuullisin hinnoin. Valitse edullinen kotiinkuljetuksemme ja konsolidoi kaikki ostoksesi yhteen kätevään paikkaan - tehokkaasti, edullisesti ja tyytyväisyystakuulla. Tervetuloa kauppaamme!