Домашно запазване

Добре дошли в нашия отдел за домашно запазване на оборудването! Искате ли да опитате приготвяне на колбаси или сирене? Стремиш ли се да направиш перфектно вино или да вариш отличен ейл, лагер или Pilsner? Нашият онлайн магазин предлага цялостно оборудване и консумативи, необходими за овладяване на занаята по ваш избор. И всичко това за цената, която всеки може да си позволи!

Запазването на оборудването ви позволява да запазвате летния усет през цялата зима. Ако искате да се насладите на здравословни витамини от плодове и зеленчуци през цялата година, посетете секцията "Сокове, конфитюри и консерви". Тук ще намерите буркани и капаци с високо качество, бутилки, производители на сокове, преси за плодове и запазете етикети. Не бива да пренебрегвате и секцията за кисело зеле и краставици. Предлагаме бурета, каменни съдове и буркани за много киселинни цени на много конкурентни цени. В нашия магазин ще откриете и шредери за зеле и тампери / разбойници, вилици, черпаци, щипки и други полезни прибори. Препоръчваме секция Печене и сладкиши за всички любители на торти, сладкиши и брашно. Поставихме там отлични кухненски термометри, хлебна мая и керамични камъни за печене на пица. Ако от друга страна сте ценител на сиренето, опитайте уменията си в области като сирене и млечни продукти. Предлагаме страхотни преси за сирене, формички (форми) и тензух, които гарантират успешното производство на млечни продукти във вашата кухня. Съветваме ви да разгледате секцията за приготвяне, сушене и пушене на колбаси. Има всичко необходимо за приготвяне на вкусни колбаси, шунка и кюфтета. Куки за пушачи, месарски канап и месни мрежи, готварски печки, пълнители за колбаси (пълнители) и месомелачки представляват само част от нашето предложение. Какво ще кажете за варене на бира, производство на сайдер или вино и домашно производство на ароматизирани спиртни напитки? Предлагаме стабилни комплекти за варене на бира, комплекти за приготвяне на вино, дестилатори, цедилки за мъст, ферментационни тръби, преси за плодове и всякакви други необходими аксесоари, като коркови бутилки и капачки за бутилки, графини, деканти, тазобедрени колби, бъчви и друга полезна екипировка. Ако търсите висококачествена бирена или винена мая, хранителни вещества от дрожди или искате да закупите продукти, подобряващи ферментацията, можете да ги получите всички удобно в нашия магазин. Не се колебайте - ние ще ви помогнем да развиете умения във вашето ново хоби!

Каним ви да разгледате нашето широко предложение. Ще получите уреди за запазване на дома и консумативи, идващи от известни производители на много изгодни цени. Поръчайте нелепо евтината доставка до дома и завършете цялото оборудване, което ви е необходимо, пазарувайки на едно място - бързо, удобно, с малко разходи, с гаранция за удовлетворение. Добре дошли в нашия магазин!
1.19 лв
1.75 лв
1.88 лв
2.07 лв
2.38 лв
2.49 лв