• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

Домашно запазване

Добре дошли в нашия отдел за оборудване за запазване вкъщи! Имате ли интерес да опитате да си направите със свои ръце някоя вкусна саламура или сирене? Мечтаете ли да приготвите най-доброто вино или несравнима бира, лагер или Пилснер? Нашият онлайн магазин предлага всички необходими уреди и материали, за да се превърнете в майстор в избраната от вас занаятчийска област, и всичко това на цени, на които всеки може да си позволи!

Оборудването за запазване вкъщи ви позволява да запазите духа на лятото през студените зимни месеци. Ако искате да се насладите на естествената вкусотия на плодовете и зеленчуците през цялата година, посетете нашия раздел за Сокове, Мармалади и Консерви. Там ще намерите висококачествени буркани и капаци, бутилки, изцеждачки за сок, преси за плодове и етикети за консервиране. Не пропускайте раздела ни за Киселени Краставици и Зеле. Предлагаме бъчви, керамични съдове и кутии за киселене на непобедими цени. В нашия магазин също имаме рендета за зеле, тъпачи, тъпачи, вилици, лъжици, щипки и много други полезни инструменти. За тези, които имат сладка зъбка, разделът ни за Пекарна и Тесто е задължителна посещение. Там ще откриете висококачествени кухненски термометри, пекарски мая, керамични плочи за пица и др. И ако сте почитател на сиренето, потопете се в света на производството на сирена и млечните продукти с нашите супериорни преси за сирена, форми за сирена и платна за сирена, които гарантират успех във вашите млечни начинания. Също така препоръчваме да изследвате нашия раздел за Производство на Колбаси, Консервиране на Месо и Пушене, където ще намерите всичко необходимо за вкусни колбаси, шунки и фъстъци. От куки за пушници до месарска връв, мрежи за месо, кукари за шунка, набивачки за колбаси и месорезки - ние го имаме всичко. И за тези, които са страстни почитатели на пивоварството, производството на сидро и вино или създаването на ароматизирани алкохолни напитки, предлагаме здрави комплекти за бироправене, комплекти за производство на вино, дестилатори, филтри, тръби за ферментация, преси за плодове и основни аксесоари като коркове за бутилки, капачки, карафи, декантери, флакони, бъчви и много други. Търсите ли висококачествена мая за бира или вино, хранителни вещества за мая или продукти, които подобряват ферментацията? Ние ви имаме покрити! Не се колебайте - позволете ни да ви помогнем да усъвършенствате вашата нова страст!

Разгледайте нашата обширна селекция и ще намерите оборудване и материали за запазване вкъщи от уважавани производители на невероятно справедливи цени. Изберете нашата достъпна за дома доставка и консолидирайте всичките си нужди от пазаруване на едно удобно място - ефективно, достъпно и с гаранция за удовлетвореност. Добре дошли в нашия магазин!

1.03 лв
1.13 лв
1.82 лв
2.08 лв
2.32 лв
2.45 лв
2.95 лв
3.00 лв
3.50 лв
4.20 лв