Pølsemaking, kjøttkur og røyking

Kjøttbehandling og konservering, som inkluderer pølsefremstilling, kjøttkurering og røyking, er den prøvde og sanne metoden for rimelige, sunne og deilige hjemmelagde måltider. Hvorfor ikke produsere unike pølser, skinke, kjøttkaker og patéer selv? Det nødvendige utstyret trenger ikke å koste en formue. Du finner alle kjøttbehandlings- og konserveringsverktøyene du trenger i butikken vår til konkurransedyktige priser.

Utforsk vårt brede utvalg av kjøttrøykingsutstyr. For å sikre at du finner nøyaktig det du leter etter, har vi organisert produktene våre i klare underkategorier. Nedenfor finner du førsteklasses skinn og tarm til pølsefremstilling. For de som er interessert i skinkeforberedelse og røyking, kan slakterens snor og kjøttnetting være uunnværlig. Vår samling inkluderer budsjettvennlig lin slakter snor, hvit bomulls slakter snor, og jute kjøttnetting perfekt for røyking og steking. Vi skryter også av et utvalg av røyke kroker: spesialiserte for fisk og kyllinger, samt allsidige, tradisjonelle design. Hver engasjert pølsemaker bør vurdere våre førsteklasses pølsefyllere/stoppere og kjøttkverner. Tenker du på å lage utmerket skinke eller corned beef hjemme? Våre holdbare rustfrie stålgryter, som den lille skinke-kokeren (kapasitet 1,5 kg) og den store skinke-kokeren (kapasitet 3 kg), er essensielle. For de lidenskapelige om kjøttrøyking, er vårt Kjøttrøykersett – komplett med en røyker & termometer – et utmerket startsett. For de mer erfarne utvider vår hagerøyker med ben, en grill og en fett drypp skuff dine kulinariske muligheter. Forbedre de unike smakene og aromaen av produktene dine med våre Røyking tre chips og opptenningsved, tilgjengelig i valg som plommetre, søt kirsebær, eik og valnøtt. I tillegg tilbyr vi rimelig salpeter og kuringsalt (Praha pulver) beriket med urter.

Med våre røyketilbehør kan du mestre kunsten å produsere røkt, kurert og kokt kjøtt. Skap deilige og sunne kjøttretter fri for unødvendige kjemikalier og tilsetningsstoffer. Kvalitet trenger ikke å komme til en høy pris – bare bla gjennom vår Pølsefremstilling, Kjøttkurering & Røyking kategori og se selv. Vi ser med glede frem til din bestilling, og tilbyr gratis levering rett til dørstokken din!

20.00 kr