• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Hemmakonservering

Välkommen till vår avdelning för Hemkonserveringsutrustning! Är du sugen på att prova att göra korv eller ost? Drömmer du om att skapa det perfekta vinet eller brygga en oslagbar ale, lager eller pilsner? Vår onlinebutik erbjuder all utrustning och tillbehör du behöver för att briljera inom ditt valda hantverk, allt till priser som alla har råd med!

Utrustning för hemkonservering låter dig fånga sommarens essens genom de kalla vintermånaderna. Om du vill njuta av fruktens och grönsakernas naturliga godhet året runt, besök vår avdelning för Juicer, Sylt och Konserverade rätter. Där hittar du kvalitetsburkar och lock, flaskor, juicepressar, fruktpressar och konserveringsetiketter. Gå inte miste om vår avdelning för Inläggning av vitkål och gurka. Vi erbjuder tunnor, stengods och inläggningsburkar till oslagbara priser. Vår butik lagerför också vitkålshyvlar, stötter, gafflar, slevar, tänger och många andra användbara verktyg. För den som har en söttand är vår Bageri- och Konditorisektion ett måste. Där hittar du förstklassiga kökstermometrar, bakjäst och keramiska pizzastenar. Och om du är en ostälskare, dyk in i osttillverkningens och mejeriets värld med våra överlägsna ostpressar, ostformar och ostduk som garanterar framgång i dina mejeriinsatser. Vi rekommenderar också att du utforskar vår avdelning för Korvtillverkning, Köttförädling & Rökning, där du hittar allt du behöver för läckra korvar, skinkor och köttlimpor. Från krokar för rökerier till slaktarens snören, köttnät, skinkkokare, korvstoppers och köttkvarnar – vi har allt. Och för dem som är passionerade om ölbryggning, cider- och vintillverkning, eller tillverkning av smaksatt sprit, erbjuder vi robusta bryggningssatser, vintillverkningsset, destillatorer, silar, jäsningstubar, fruktpressar och nödvändiga tillbehör som flaskkorkar, kapsyler, karaffer, dekanteringsflaskor, fickpluntor, fat och mer. Letar du efter högklassig öl- eller vingäst, jästnäringsämnen eller produkter som förbättrar jäsningen? Vi har det du behöver! Tveka inte – låt oss hjälpa dig att finslipa din nya passion!

Bläddra genom vårt breda sortiment, och du hittar hemkonserveringsutrustning och tillbehör från ansedda producenter till otroligt rättvisa priser. Välj vår prisvärda hemleverans och samla alla dina shoppingbehov på ett bekvämt ställe - effektivt, prisvärt och med en garanti för nöjdhet. Välkommen till vår butik!

3.85 kr
6.03 kr
6.47 kr
6.62 kr
10.71 kr
12.21 kr
13.65 kr
14.41 kr
17.65 kr
20.59 kr
21.18 kr
22.94 kr
24.71 kr