Juice, syltetøy og konserverte konserver

Juice, syltetøy og hermetisert konserves er de største skattene i hvert spiskammer. Det er ingen bedre måte å bevare sommerhøsten på enn å lage deilige syltetøy, syltetøy, chutneys, kompotter eller juice ut av dem. Og hermetiserte fruktsalater kan erstatte friske grønnsaker om vinteren. Så hvis du ønsker å forberede deg godt til tiden der det nesten ikke kommer frisk frukt og grønnsaker fra hagen din, velger du utstyret og tilbehøret til konserveringsfremstillingen. Bare se på hva vi har for deg.

Ta en titt på Juicers and Fruit pressene som vi tilbyr i et bredt utvalg, hvis du har tenkt å lage vitaminrik bringebær, solbær, kirsebær, eple eller gulrotjuice. Bestill juice-dampbåten i rustfritt stål som muliggjør tilberedning av grønnsaks- og fruktjuicer - for alle komfyrtyper inkludert induksjon! Denne flerbruksenheten vil tjene deg i flere år. Juice, syltetøy og andre konserver må lagres under riktige forhold. Bare de lufttette beholderne sikrer deres friskhet og lar opprettholde ernæringsverdien i lang tid. Vi har både krukker og lokk på lager. Sammen vil de beskytte dine råvarer. Du kan kjøpe et 6-stk sett Preserve-krukke - 500 ml - ø 82 mm, men hvis du trenger prydkrukker, kan du ta i betraktning den svarte steinkarekrukken med naturlig kork - 200 ml eller den løkformede Airtight-krukken med flip-top lokk som kombinerer den utmerkede tettheten med et sjarmerende utseende. Du vil ikke finne et så bredt utvalg av lokk andre steder - du vil få gyldne, hvite og trykte lokk i vår nettbutikk for best mulig priser. Bestill selvklebende konserveringsetiketter eller det kreative Jar-dekorasjons- og tetningssettet som lar deg dekorere flasker og glass på din egen, helt spesielle måte. Før du klikker på Bestill nå-knappen og avslutter handlingen, må du ikke glem å besøke delen Tilbehør til annet hjemmekonserver. Der vil du finne noen løsninger for å gjøre juice, syltetøy og hermetisert konserveringsproduksjon enda enklere, for eksempel Pektoenzym som lar deg raskt presse juice fra frukt.

Gjør et kjøp som du vil være helt fornøyd med. Du får avanserte produkter til en budsjettvennlig pris i butikken vår. Vi legger også til gratis hjemlevering - bare sjekk de kostnadsfrie forsendelsesbetingelsene og spar enda mer. Vi inviterer deg velkommen til vår nettbutikk!

5.13 kr
5.63 kr
10.50 kr
12.25 kr
14.75 kr
22.68 kr
29.73 kr
33.78 kr