Memelihara Rumah

Selamat datang ke jabatan Peralatan Pengawasan Rumah kami! Adakah anda berminat mencuba sosis atau keju? Adakah anda berusaha untuk membuat wain yang sempurna atau mencipta ale yang sangat baik, lager atau Pilsner? Kedai online kami menawarkan peralatan dan bekalan lengkap yang diperlukan untuk menguasai kraf pilihan anda. Dan semua ini untuk harga yang semua orang mampu!

Memelihara peralatan membolehkan anda mengekalkan bakat musim panas sepanjang musim sejuk. Jika anda ingin menikmati vitamin yang sihat dari buah-buahan dan sayur-sayuran sepanjang tahun, lawati bahagian Juice, Jams dan Canned Preserves. Anda akan menemui balang dan penutup yang berkualiti tinggi, botol, pembuat jus, menekan buah-buahan dan mengekalkan label di sana. Anda tidak sepatutnya melupakan seksyen Pengambilan Kubis dan Cucumber, sama ada. Kami menawarkan barel, stoneware dan pickling balang pada harga yang sangat kompetitif. Anda juga akan menemui pencincang kubis dan pengganggu / penumbuk, garpu, tong, tong dan alat-alat lain yang berguna di kedai kami. Kami mengesyorkan bahagian Baking dan Pastry kepada semua pencinta kek, pastri dan hidangan tepung. Kami telah menempatkan di sini thermometer dapur yang sangat baik, yis roti dan pizza penaik pizza seramik. Jika anda, sebaliknya, tukang masak keju, cuba kemahiran anda dalam bidang seperti pembuatan keju dan susu. Kami mempunyai tekanan keju yang hebat, bentuk pembuatan keju (bentuk) dan cheesecloth yang ditawarkan yang menjamin pengeluaran produk tenusu yang berjaya di dapur anda. Kami menggalakkan anda untuk melihat Bahagian Pembuatan Sosej, Daging Cucian & Merokok. Terdapat semua yang anda perlukan untuk menyediakan sosej yang lazat, ham dan meatloaf. Cangkuk untuk perokok, pemburu daging dan daging, tukang masak ham, penyumbat sosis (pengisi) dan penambang daging merupakan sebahagian daripada tawaran kami. Bagaimana dengan pembuatan bir, cider atau pembuatan wain dan penghasilan rumah aroma berperisa? Kami menawarkan kit pembuatan bir yang kukuh, set membuat wain, penyuling, mestilah penapis, tiub penapaian, penekan buah-buahan dan semua aksesori lain yang diperlukan, seperti botol gabus dan topi, carafes, decanters, flask, tong dan peralatan lain yang berguna. Sekiranya anda mencari yis bir atau wain yang berkualiti tinggi, nutrien yis atau ingin membeli produk penapaian penapaian, anda boleh mendapatkannya dengan mudah di kedai kami. Jangan teragak-agak - kami akan membantu anda dalam membangunkan kemahiran dalam hobi baru anda!

Kami menjemput anda untuk melihat tawaran kami yang luas. Anda akan mendapat peralatan dan kelengkapan memelihara yang berasal dari pengeluar terkenal dengan harga yang sangat berpatutan. Perintahkan penyampaian rumah murah dan selesaikan semua peralatan yang anda perlukan dengan membeli-belah di satu tempat - cepat, mudah, dengan sedikit kos, dengan jaminan kepuasan. Selamat datang ke kedai kami!