• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

A HÁZ KÖRÜL

Mindennapjaink és rutinjaink szorosan összefonódnak otthonainkkal. Ez a szekció, a "Körülöttünk Otthon", olyan kiegészítőket kínál, amelyek segítenek hatékonyabban rendezni személyes terünket. Útmutatást nyújtunk, hogy segítsünk átválogatni a tárgyaidat, tippeket adunk a felújítási erőfeszítéseid hatékonyságának növelésére és nem utolsósorban, meghívunk egy grillpartira. Fedezd fel széleskörű termékválasztékunkat!

Online boltunkban gyorsan és hatékonyan vásárolhatsz. Hogy egyszerűsítsük a keresést, termékeinket áttekinthető alcsoportokba soroltuk, amelyeket alább felsorolunk. Ha szépíteni szeretnéd a ház körüli területet, nézd meg az "Otthon Körül" kategóriát a kerti bútorokért. Itt találsz székeket, ülőkéket és egyéb alapvető dolgokat, amelyekkel tökéletes pihenőhelyet hozhatsz létre. Ki szeretnéd használni a kültéri teredet? Fontold meg a kerti ládák és dobozok kínálatunkat. A Box Rato, Box Rato Plus és Box Board kerti ládamodellek csak néhányak azok közül a tágas és stílusos lehetőségek közül, amelyek rád várnak. A rend fenntartása a kertedben, udvaron és a teraszon megkívánhatja seprűinket és kefeinket. Választhatsz a szorgum rostból készült seprűk, járdaseprűk, fugakaparók, kátrány- és vakolatkefék, valamint széleskörű autómosó kiegészítők közül, amelyek közvetlenül elérhetők boltunkban. Minőségi, költséghatékony tisztítószereink is vannak utakhoz, járdákhoz és behajtókhoz. A népszerű választások, mint a Sumin 200 ml-es Finisher, ami mohát, algákat és májmohát távolít el a gyepen és utakon, és a 200 ml-es Roundup Herbi Block, egy hosszan tartó tisztítószer utakra és behajtókra, vásárlóink kedvencei. Mondj búcsút a makacs mohának, zuzmóknak, gyomoknak, algáknak és egyéb nem kívánt foltoknak! Azok számára, akik strapabíró, időjárásálló takarókat keresnek, az "Otthon Körül" kategória prémium minőségű ponyvákat kínál kékben, megerősített zöldben és extra erős ezüstzöldben, méretekben 3 x 4 métertől 15 x 20 méterig.

Amikor a munka befejeződik, itt az ideje a pihenésnek. Az idő a kertben még kellemesebbé válik a megfelelő grillezők és kiegészítőkkel. Boltunkban olyan választékot találsz, amely magában foglal egy kompakt kerek grillt nyársal, egy téglalap alakú grillt oldalsó polcokkal, hordó alakú grillt, kerti kemencét és húsfüstölő tálcákat. Találhatsz természetes, környezetbarát gyújtóeszközöket, faforgácsot és faszént is. Fontold meg egy új rostély vagy tartó, grillkosár, hamburgersajtó, nyársak és tábortűzre való kolbászvillák hozzáadását a gyűjteményedhez. Szeretettel meghívunk, hogy fedezd fel kínálatunkat - biztos lehetsz benne, hogy találsz termékeket, amelyek elnyerik a tetszésedet. És milyen kellemes elpihenni egy hintaágyon; említettük már széleskörű, extra kényelmes vászon és hálós hintaágyainkat? Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Ne habozz! Fedezd fel online boltunk széles választékát, és vásárolj olyan terméket, amit az egész család élvezni fog. Fe investálj prémium minőségbe, élvezd a ingyenes kézbesítést, és nézd meg, mennyit tudsz megtakarítani nálunk.

667 Ft
1,156 Ft