• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Около дома

Нашите ежедневни животи и рутина са тясно свързани с нашите домове. Тази секция "Около дома" предлага аксесоари, които ще ви помогнат да организирате вашия личен пространство по-ефективно. Ще ви помогнем да сортирате нещата си, ще ви дадем някои съвети как да подобрите ефективността на вашия ремонт, и накрая, ще ви поканим на барбекю. Открийте нашия обширен избор на продукти!

Пазаруването в нашия онлайн магазин е бързо и лесно. За да улесним намирането на продуктите, които търсите, сме ги разделили на подкатегории. Ще намерите списък на тях по-долу. Ако искате да украсите областта около вашата къща по красив начин, разгледайте категорията "Около дома" за градински мебели. Там ще намерите столове, седалки и други необходими неща за създаването на идеално място за отдих. Иска ли ви се да използвате максимално пространството, което имате на разположение? Разгледайте нашия избор от градински сандъци и кутии. Моделите на градински сандъци Boxe Rato, Boxe Rato Plus и Boxe Board са само някои от вместимите и стилни варианти, които ви очакват. За да поддържате ред в градината, двора и на терасата, може да ви са необходими и метли и четки. Изберете от метли сорго, метли за тротоари, стъргалки за фуги, четки за тер и шпакловъчни четки, както и разнообразие от аксесоари за автомивка, налични в нашия магазин. Ние също така предлагаме отлични и ефективни почистващи средства за пътища, тротоари и площадки на достъпни цени. Популярни избори като Sumin Finisher 200-мл. за борба с мъх, водорасли и червиви на тревни площи и пътеки, и Sumin Roundup Herbi Block 200-мл., продукт с дълготрайно действие за почистване на пътища и тротоари, са сред най-популярните. Сбогом на натрапчивия мъх, лишайници, плевели, водорасли и други замърсявания! Категорията "Около дома" предлага нещо и за тези, които търсят здрави, плътни калъпи. Предлагаме термо-покривки от премиум качество - сини, укрепени зелени и изключително здрави сребърно-зелени модели в размери от 3 x 4 м до 15 x 20 м! Проверете ги!

Когато работата свърши, е време за почивка. Времето, прекарано в градината, става още по-приятно с правилни барбекюта и аксесоари. В нашия магазин можете да намерите избор, който включва компактен кръгъл грил с печка, правоъгълен грил със странични рафтове, грил в барелова форма, градинска печка и подноси за пушене на месо. Също така можете да намерите природни, екологично чисти стартери за огън, дървени стружки и дървени въглища. Разгледайте и нова решетка или държач, кош за барбекю, преса за бургери, клечки и вилица за кренвирши на открито. Сърдечно ви каним да изследвате нашите предложения - сигурно ще намерите продукти, които ще ви зарадват. И какво може да бъде по-хубаво от да се отпуснете на гамак? Вече ли споменахме разнообразието от изключително удобни платнени и мрежести гамаци в нашата оферта? Не губете тази възможност!

Не се колебайте! Открийте богатия ни асортимент в онлайн магазина ни и направете покупка, която цялото ви семейство ще наслади. Инвестирайте в премиум качество, възползвайте се от безплатната доставка и вижте колко можете да спестите с нас.

1.95 лв
3.00 лв
4.13 лв
4.20 лв
5.19 лв
5.20 лв
6.87 лв
9.39 лв