Около дома

Ежедневието и рутината ни са тясно свързани с нашите домове. Този раздел ви предлага аксесоари, които ще ви помогнат да подредите вашето лично пространство по още по-ефективен начин. Ще ви помогнем да подредите нещата, ще ви дадем няколко съвета как да подобрите ефективността на вашите ремонтиращи усилия и не на последно място ще ви поканим на барбекю. Научете повече за нашия широк избор на продукти!

Пазаруването в нашия онлайн магазин е бързо и лесно. За да улесним намирането на продуктите, които търсите, сме ги разделили на подкатегории. Ще намерите списъка с тези по-долу. Ако искате да подредите красиво зоната около къщата си, разгледайте категорията Мебели за градина. Там се намират табуретки, седалки и друго оборудване, необходимо на всяко място за отдих. Бихте ли искали да се възползвате още повече от пространството, което имате на ваше разположение? Купете няколко градински сандъци и кутии. Моделите за градински сандък Boxe Rato, Boxe Rato Puls и Boxe Board ви очакват там с други просторни и естетични модели. За да поддържате ред в градината, двора и на терасата може да ви трябват няколко метли и четки. Метли от сорго влакна, метли за тротоар, скрепер за варов разтвор, катран и четки за шпакловане, както и богат избор от аксесоари за миене на автомобили са на разположение в нашия магазин. Можем да предложим и отлични, ефективни препарати за почистване на настилки, настилки и алеи на достъпни цени. 200-милилитровият финишер Sumin за борба с мъх, водорасли и чернодробни боровинки по тревни площи и пътеки и 200-милилитровият Herbi Block с дълъг действие и почистващо средство са от най-популярните. Най-накрая ще се отървете от заядливия мъх, лишеи, плевели, водорасли и други мръсотии! Категорията Around home също има нещо за онези, които търсят здрави и тесни корици. Ние предлагаме най-висококачествените брезенти - сини, подсилени зелени и изключително силни сребристозелени модели в размери от 3 х 4 м до 15 х 20 м! Провери ги! След работа идва релакс. Свободното време, прекарано в градината, ще стане още по-приятно, ако оборудвате себе си с барбекюта и необходими аксесоари. В нашия магазин се предлагат компактна кръгла скара с шиш, правоъгълна скара със странични рафтове, скара с форма на варел, градинска пещ и тави за пушене на месо. Можете също да закупите тук естествени, екологични пожарни предястия, дървени стърготини и дървени въглища тук. Вземете под внимание и нова решетка или държач, кошничка за барбекю, преса за бургер, някои шишчета и вилица за колбаси на лайсни. Любезно ви каним да разгледате - определено ще намерите някои продукти, които ще ви харесат. Толкова е хубаво да се облегнете удобно на хамак. Споменахме ли вече, че имаме богат избор от допълнително удобно платно и мрежести хамаци в нашата оферта? Не пропускайте този шанс!

Не се колебайте! Запознайте се с широкия асортимент на нашия онлайн магазин и направете покупка, на която ще се радва цялото ви семейство. Инвестирайте в първокласното качество, възползвайте се от безплатната доставка и вижте колко ще спестите при нас.

1.88 лв
3.63 лв
4.38 лв
5.00 лв
6.49 лв
8.25 лв
8.69 лв