• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Ordning hemma

Våra dagliga liv och rutiner är nära sammanflätade med våra hem. Den här avdelningen, "Runt Hemmet", erbjuder tillbehör som hjälper dig att ordna ditt personliga utrymme mer effektivt. Vi ger dig vägledning för att hjälpa dig att sortera dina saker, ger tips för att förbättra effektiviteten i dina renoveringsinsatser och sist men inte minst, vi bjuder in dig till en grillfest. Upptäck vårt omfattande produkturval!

Att shoppa i vår onlinebutik är både snabbt och effektivt. För att förenkla din sökning har vi kategoriserat våra produkter i lättöverskådliga underkategorier som listas nedan. Om du siktar på att förgylla området runt ditt hus, utforska kategorin "Runt Hemmet" för trädgårdsmöbler. Här hittar du pallar, säten och andra väsentligheter för att skapa den perfekta avkopplingsplatsen. Vill du maximera ditt utomhusutrymme? Överväg vårt urval av trädgårdslådor och kistor. Box Rato, Box Rato Plus och Box Board trädgårdskistmodeller är bara några av de rymliga och stiliga alternativ som väntar på dig. Att upprätthålla ordning i din trädgård, gård och på din terrass kan kräva våra kvastar och borstar. Välj bland kvastar gjorda av sorghumfibrer, trottoarkvastar, fogskrapor, tjär- och putsborstar och ett omfattande sortiment av bilvättillbehör som är direkt tillgängliga i vår butik. Vi har också förstklassiga, kostnadseffektiva rengöringsmedel för gångvägar, trottoarer och uppfarter. Populära val som Sumin 200-ml Finisher, som bekämpar mossa, alger och levermossa på gräsmattor och stigar, och 200-ml Roundup Herbi Block, en långvarig rengöringsmedel för gångvägar och uppfarter, är kundfavoriter. Säg adjö till envis mossa, lavar, ogräs, alger och andra oönskade fläckar! För de som söker robusta, väderbeständiga täckningar erbjuder "Runt Hemmet"-kategorin premiumkvalitet presenningar i blått, förstärkt grönt och extra starkt silvergrönt, tillgängliga i storlekar från 3 x 4 m till 15 x 20 m.

När arbetet är gjort är det dags att koppla av. Tiden spenderad i trädgården blir ännu angenämare med rätt grillar och tillbehör. Vår butik har ett urval som inkluderar en kompakt rundgrill med spett, en rektangulär grill med sidohyllor, en tunnformad grill, en trädgårdsugn och köttrökbrickor. Du kan också hitta naturliga, miljövänliga tändhjälpmedel, träflis och kol. Överväg att lägga till en ny grillgaller eller hållare, en grillkorg, en hamburgerpress, grillspett och en korvfork för lägereld i din samling. Vi inbjuder dig hjärtligt att utforska vårt utbud - du kommer säkert att hitta produkter som fångar ditt öga. Och det är underbart att koppla av i en hängmatta; har vi redan nämnt vårt sortiment av extra bekväma canvas och nät hängmattor? Missa inte detta tillfälle!

Tveka inte! Upptäck det breda sortimentet i vår onlinebutik och gör ett köp som hela din familj kommer att uppskatta. Investera i premiumkvalitet, njut av gratis leverans och se hur mycket du kan spara med oss.

11.44 kr
17.65 kr
24.26 kr
24.71 kr
30.50 kr
30.59 kr
38.18 kr
40.41 kr
44.65 kr
55.21 kr
58.03 kr
58.71 kr
58.82 kr