• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Oko kuće

Naša svakodnevna života i rutina usko su povezani s našim domovima. Ovaj odjel "Okolo kuće" nudi dodatke koji će vam pomoći da još efikasnije uredite svoj osobni prostor. Pomoći ćemo vam da posložite stvari, dati vam nekoliko savjeta kako poboljšati učinkovitost vaših napora u obnovi i, na kraju krajeva, pozvat ćemo vas na roštilj. Otkrijte naš širok izbor proizvoda!

Kupovina u našoj online trgovini brza je i jednostavna. Kako bismo olakšali pronalaženje proizvoda koje tražite, podijelili smo ih u podkategorije. Popis tih podkategorija nalazi se ispod. Ako želite urediti okolicu vaše kuće na lijep način, pogledajte kategoriju "Okolo kuće" za vrtni namještaj. Tamo ćete pronaći stolice, sjedala i ostalu opremu potrebnu za stvaranje savršenog mjesta za opuštanje. Želite li iskoristiti prostor koji imate na raspolaganju? Razmislite o kupnji nekih vrtnih sanduka i kutija. Modeli vrtnih sanduka Boxe Rato, Boxe Rato Plus i Boxe Board samo su neki od prostranih i estetski privlačnih modela koji vas čekaju. Da biste održali red u vrtu, dvorištu i na terasi, možda će vam trebati i neke metle i četke. Izaberite metle od sorgo vlakna, metle za popločenje, strugalice za fugiranje, četke za katran i gips, kao i širok izbor dodataka za pranje automobila koji su odmah dostupni u našoj trgovini. Također možemo ponuditi odlične i učinkovite agense za čišćenje staza, pločnika i prilaza po povoljnim cijenama. Popularni izbori poput Sumin Finisher-a od 200 ml za borbu protiv mahovine, algi i jetrenih mahovina na travnjacima i stazama, te Sumin Roundup Herbi Block-a od 200 ml, dugotrajnog sredstva za čišćenje staza i prilaza, među najpopularnijima su. Napokon ćete se riješiti dosadnog mahovine, lišajeva, korova, algi i ostale nečistoće! Kategorija "Okolo kuće" nudi nešto i onima koji traže čvrste, vremenski otporne pokrove. Nudimo premium kvalitetu cerade - plave, ojačane zelene i izuzetno snažne srebrno-zelene modele u veličinama od 3 x 4 m do 15 x 20 m! Provjerite ih!

Nakon posla dolazi opuštanje. Vrijeme provedeno u vrtu postaje još ugodnije uz odgovarajuće roštilje i pribor. Naša trgovina nudi izbor uključujući kompaktni okrugli roštilj s ražnjem, pravokutni roštilj s bočnim policama, roštilj u obliku bačve, vrtnu pećnicu i ladice za dimljenje mesa. Također možete pronaći prirodne, ekološke zapaljivače, drveni čips i ugljen ovdje. Razmislite o dodavanju nove rešetke ili nosača, košarice za roštilj, preše za hamburger, ražnjeva i vilice za kobasice za kampiranje u svoju kolekciju. Srdačno vas pozivamo da istražite naše ponude - sigurno ćete pronaći proizvode koji će vam privući pažnju. Također je divno opustiti se u udobnoj hamaki. Jesmo li već spomenuli našu ponudu dodatno udobnih platnenih i mrežastih hamaka? Ne propustite tu priliku!

Nemojte oklijevati! Otkrijte širok asortiman naše online trgovine i obavite kupnju koju će uživati cijela vaša obitelj. Investirajte u premijum kvalitetu, iskoristite besplatnu dostavu i vidjet ćete koliko možete uštedjeti s nama.

1.50
2.10
2.59
2.60
3.25
4.51
4.69
4.93