• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

În Jurul Casei

Viața noastră de zi cu zi și rutina sunt strâns legate de casele noastre. Această secțiune, "În Jurul Casei", oferă accesorii care te vor ajuta să îți organizezi spațiul personal mai eficient. Noi îți oferim îndrumare pentru a te ajuta să sortezi lucrurile, oferim sfaturi pentru a îmbunătăți eficiența eforturilor tale de renovare și, nu în ultimul rând, te vom invita la un grătar. Descoperă selecția noastră extensivă de produse!

Cumpărăturile în magazinul nostru online sunt atât rapide, cât și eficiente. Pentru a-ți simplifica căutarea, am categorisit produsele noastre în subcategorii ușor de navigat, listate mai jos. Dacă țintești să înfrumusețezi zona din jurul casei tale, explorează categoria "În Jurul Casei" pentru mobilier de grădină. Aici, vei găsi scaune, fotolii și alte elemente esențiale pentru a crea locul perfect de relaxare. Vrei să maximizezi spațiul tău exterior? Ia în considerare selecția noastră de lăzi și cutii de grădină. Modelele de lăzi de grădină Box Rato, Box Rato Plus și Box Board sunt doar câteva dintre opțiunile spațioase și elegante care te așteaptă. Menținerea ordinii în grădina, curtea și pe terasa ta poate necesita măturile și perii noastre. Alege dintre mături din fibre de sorg, mături pentru pavaj, raclete pentru rosturi, perii pentru tărâțe și ipsos, și o gamă largă de accesorii pentru spălarea mașinii, disponibile imediat în magazinul nostru. De asemenea, oferim agenți de curățare de top pentru cărări, trotuare și alei, la prețuri accesibile. Opțiuni populare ca Sumin Finisher de 200 ml, care combate mușchiul, algele și mătrăguna pe peluze și cărări, și Roundup Herbi Block de 200 ml, un agent de curățare de lungă durată pentru cărări și alei, sunt favoritele clienților. Spune adio mușchiului persistent, lichenilor, buruienilor, algelor și altor pete inestetice! Pentru cei care caută huse solide, rezistente la intemperii, categoria "În Jurul Casei" oferă prelate de calitate superioară în albastru, verde întărit și argintiu-verde extra rezistent, disponibile în dimensiuni de la 3 x 4 m la 15 x 20 m.

Când munca este gata, este timpul să te relaxezi. Timpul petrecut în grădină devine și mai plăcut cu grătarele și accesoriile potrivite. Magazinul nostru prezintă o selecție care include un grătar rotund compact cu frigărui, un grătar rectangular cu rafturi laterale, un grătar în formă de butoi, un cuptor de grădină și tăvi pentru afumarea cărnii. Poți găsi și aprinzătoare naturale, ecologice, așchii de lemn și cărbune. Ia în considerare adăugarea unei grătare noi sau suport, un coș de grătar, o presă de burgeri, frigăruie și o furculiță pentru cârnăciori la foc de tabără în colecția ta. Te invităm cordial să explorezi oferta noastră – cu siguranță vei găsi produse care îți vor atrage atenția. Și este minunat să te relaxezi într-un hamac; am menționat deja gama noastră de hamace extra-confortabile din pânză și plasă? Nu rata această oportunitate!

Nu ezita! Descoperă asortimentul larg al magazinului nostru online și fă o achiziție de care întreaga ta familie se va bucura. Investește în calitate de top, bucură-te de livrare gratuită și vezi cât de mult poți economisi cu noi.

7.06 leu
9.71 leu
9.88 leu
12.20 leu
12.24 leu
22.08 leu