Sekitar rumah

Kehidupan dan rutin harian kita berkait rapat dengan rumah kita. Bahagian ini menawarkan anda aksesori yang akan membantu anda menguruskan ruang peribadi anda dengan cara yang lebih berkesan. Kami akan membantu anda menyusun sesuatu, memberi anda beberapa petua bagaimana untuk meningkatkan kecekapan usaha membaik pulih anda dan, terakhir, sekurang-kurangnya, akan menjemput anda untuk barbeku. Ketahui lebih lanjut mengenai pemilihan produk kami yang luas!

Membeli-belah di kedai dalam talian kami adalah pantas dan mudah. Untuk memudahkan mencari produk yang anda cari, kami telah membahagikannya kepada subkategori. Anda akan mendapati senarai mereka di bawah. Jika anda ingin menyusun kawasan di sekitar rumah anda dengan cara yang indah, lihatlah kategori perabot Garden. Kayu, tempat duduk dan peralatan lain yang diperlukan di setiap tempat relaksasi boleh didapati di sana. Adakah anda ingin membuat lebih banyak ruang yang anda miliki? Beli beberapa peti dan kotak Taman. Boxe Rato, Boxe Rato Puls dan model Kotak dada Taman Boxe menanti anda di sana dengan model lain yang luas dan estetik. Untuk mengekalkan susunan di taman, halaman dan di teras anda mungkin memerlukan beberapa penyapu dan berus. Penyapu serat Sorghum, penyapu perkerapan, pengikis grout, tar dan melepuh berus, serta pelbagai pilihan aksesori basuh kereta boleh didapati di kedai kami. Kami juga boleh menawarkan agen pembersih jalan yang sangat baik, berkesan, turapan dan jalan masuk pada harga yang berpatutan. Sumine 200-ml Finisher untuk memerangi lumut, alga dan liverworts di rumput dan jalan raya dan 200-ml Roundup Herbi Block yang bertindak panjang dan jalan pembersihan jalan, milik orang yang paling popular. Anda akhirnya akan menghilangkan lumut, lumut, rumpai, alga dan kotoran yang lain! Kategori Rumah Sekitar mempunyai sesuatu untuk mereka yang mencari perlindungan yang kukuh dan ketat. Kami menawarkan tarpaulin bermutu premium - biru, bertetulang hijau dan tambahan model perak-hijau yang kuat dalam saiz dari 3 x 4 m hingga 15 x 20 m! Semak mereka! Selepas kerja datang relaksasi. Masa percuma yang dihabiskan di taman akan menjadi lebih menyeronokkan jika anda melengkapkan diri anda dengan barbeku dan aksesori yang diperlukan. Terdapat gril, putaran bulat dengan meludah, gril segi empat tepat dengan rak sisi, panggangan berbentuk tong, relau taman dan dulang merokok daging yang terdapat di kedai kami. Anda juga boleh membeli permulaan, mesra alam yang mesra alam, cip kayu dan arang di sini. Ambil parut atau pemegang baru, bakul barbeku, akhbar burger, sesetengah lidi dan garpu sosej api, dengan pertimbangan juga. Kami dengan sukacitanya menjemput anda untuk melihat - anda pasti akan mendapati beberapa produk yang akan merayu kepada anda. Ia sangat baik untuk meletakkan diri anda dengan selesa di atas buaian. Adakah kita sudah menyebut bahawa kita mempunyai pelbagai pilihan kanvas dan buaian yang lebih selesa dalam tawaran kami? Jangan terlepas peluang itu!

Jangan teragak-agak! Kenali pelbagai jenis kedai dalam talian kami dan membuat pembelian seluruh keluarga anda akan menikmati. Melabur dalam kualiti premium, memanfaatkan penghantaran percuma dan lihat, berapa banyak yang akan anda simpan dengan kami.

RM9.71
RM12.24
RM16.16
RM22.08
RM23.71
RM26.82
RM27.06
RM31.76