• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Kotiin

Päivittäinen elämämme ja rutiinimme liittyvät läheisesti koteihimme. Tässä osiossa on lisävarusteita, jotka auttavat sinua järjestämään oman henkilökohtaisen tilan entistä tehokkaammin. Autamme sinua järjestämään asiat, annamme sinulle vinkkejä korjauspyrkimysidesi tehokkuuden parantamiseksi ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kutsumme sinut grilli. Lisätietoja laajasta tuotevalikoimastamme!

Ostokset verkkokaupassamme on nopeaa ja helppoa. Jotta etsimäsi tuotteet olisi helpompi löytää, olemme jakaneet ne alaluokkiin. Löydät luettelon alla olevista. Jos haluat järjestää talosi ympäröivän alueen kauniilla tavalla, katso puutarhakalusteet-luokkaa. Tuolit, istuimet ja muut tarvikkeet, joita tarvitaan jokaisessa rentoutumispaikassa, löytyvät sieltä. Haluatko tehdä entistä enemmän käytettävissäsi olevasta tilasta? Osta puutarha-arkkuja ja -laatikoita. Boxe Rato, Boxe Rato Puls ja Boxe Board -puutarha-rintamallit odottavat sinua siellä muiden tilavien ja esteettisten mallien kanssa. Jotta ylläpitäisit järjestystä puutarhassa, pihalla ja terassilla, saatat tarvita luuja ja siveltimiä. Sorgokuituharjat, päällysteharjat, laastinlevittimet, terva- ja rappausharjat sekä laaja valikoima autopesutarvikkeita ovat saatavilla myymälästämme käsin. Voimme tarjota myös erinomaisia, tehokkaita polku-, jalkakäytävä- ja ajotiejen puhdistusaineita edulliseen hintaan. Suminin 200 ml: n viimeistelijä sammalta, levien ja maksan kiertämiseen nurmikolla ja poluilla sekä 200 ml: n Roundup Herbi Block pitkävaikutteinen polku ja ajotieteiden puhdistusaine kuuluvat suosituimpiin. Voit lopulta päästä eroon nagging sammalta, jäkälät, rikkaruohot, levät ja muut lika! Around home -luokassa on jotain niille, jotka etsivät myös tukevia, tiukkoja suojakuoria. Tarjoamme korkealaatuisia pressuja - sinisiä, vahvistettu vihreitä ja erityisen vahvoja hopeanvihreitä malleja kooltaan 3 x 4 m - 15 x 20 m! Katso ne! Työn jälkeen tulee rentoutumista. Puutarhassa vietetystä vapaa-ajasta tulee entistä nautittavampaa, jos varustat itselläsi grillausta ja tarvittavia lisävarusteita. Myymälästämme on saatavana kompakti, pyöreä grilli, jossa on sylkeä, suorakaiteen muotoinen grilli, jossa sivuhyllyt, tynnyrinmuotoinen grilli, puutarhauuni ja lihasavustusastiat. Täältä voit myös ostaa luonnonmukaisia, ympäristöystävällisiä paloautoita, hakkeita ja puuhiiltä. Ota huomioon myös uusi ritilä tai pidike, grillauskori, hampurilaispuristin, jotkut vartaat ja nuotiokakkarahaarukka. Kutsumme sinut tutustumaan - löydät varmasti joitain tuotteita, jotka vetoavat sinua. On niin mukavaa asettaa itsesi mukavasti alas riippumatolle. Mainitsimme jo, että tarjouksessamme on laaja valikoima mukavia kankaita ja silmä riippumattoja? Älä missaa tätä mahdollisuutta!

Älä epäröi! Tutustu verkkokaupan laajaan valikoimaan ja tee ostoksesi, jonka koko perheesi nauttii. Sijoita korkealaatuisuuteen, hyödynnä ilmainen toimitus ja katso kuinka paljon säästät kanssamme.

UNIBORD-kiinnityspiikki - 1 kpl - CELLFAST - -10%
0.88 0.97
Puiset vartaat - 50 kpl - -10%
1.23 1.36
Bambuvarta - 30 cm - 40 kpl - -10%
1.69 1.88
Pitkät shashlik-vartaat - 50 kpl - -10%
1.81 2.01
Lankaharja ruostetta varten - -10%
2.33 2.59
PREMIUM puiset vartaat - 25 kpl - -10%
2.33 2.59
Grilligrillin sytyttimet, sytytysnauhalla - 12 kpl - -10%
2.51 2.79
Harja - SUURI - raudan kaltaisella kahvalla - -10%
2.56 2.85
Alumiinigrilli - 3 kpl - -10%
2.62 2.92
Puutarhan reuna UNIBORD - 1 m - CELLFAST - -10%
3.09 3.44
Alumiinigrilli - ERITTÄIN PAKKAUS - 5 mx 0,44 m - -10%
3.26 3.62
Ui käsivarren kellut - oranssi - 20 x 20 - -10%
3.32 3.68
Uimarengas, uima-allas - merigrafiikka - 56 cm - -10%
3.37 3.74