• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kotiin

Arkipäiväinen elämämme ja rutiinimme ovat tiiviisti yhteydessä koteihimme. Tämä "Kodin Ympärillä" -osio tarjoaa tarvikkeita, jotka auttavat sinua järjestämään henkilökohtaisen tilasi entistä tehokkaammin. Me autamme sinua järjestämään tavarasi, tarjoamme vinkkejä kotisi kunnostustoimien tehokkuuden parantamiseen ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, kutsuamme sinut grillijuhliin. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme!

Ostokset verkkokaupassamme ovat nopeita ja tehokkaita. Helpottaaksemme etsimääsi, olemme jaotelleet tuotteemme helposti navigoitaviin alakategorioihin, jotka on listattu alla. Jos haluat kaunistaa talosi ympäristöä, tutustu "Kodin Ympärillä" -kategoriaan ja puutarhakalusteisiin. Täältä löydät tuoleja, istuimia ja muita välttämättömyyksiä täydellisen rentoutumispaikan luomiseen. Haluatko maksimoida ulkotilasi? Harkitse valikoimaamme puutarhalaatikoita ja -arkkuja. Box Rato, Box Rato Plus ja Box Board puutarha-arkkumallit ovat vain muutamia tilavia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka odottavat sinua. Puutarhan, pihan ja terassin järjestyksen ylläpitäminen saattaa vaatia meidän harjojamme ja harjoja. Valitse valikoimastamme durraharjat, laattaharjat, saumaraudat, terva- ja laastiharjat sekä kattava valikoima autonpesutarvikkeita, jotka ovat välittömästi saatavilla kaupassamme. Tarjoamme myös huippulaadukkaita, kustannustehokkaita puhdistusaineita poluille, käytäville ja ajoteille. Suositut valinnat, kuten Sumin 200 ml Finisher, joka taistelee sammalta, levää ja maksaruohoa vastaan nurmikoilla ja poluilla, sekä 200 ml Roundup Herbi Block, pitkävaikutteinen puhdistusaine poluille ja ajoteille, ovat asiakkaiden suosiossa. Hyvästit sitkeälle sammalelle, jäkälille, rikkaruohoille, levälle ja muille rumille tahroille! Niille, jotka etsivät kestäviä, säänkestäviä peitteitä, "Kodin Ympärillä" -kategoriassa on tarjolla huippulaadukkaita pressuja sinisenä, vahvistettuna vihreänä ja erityisen vahvana hopeanvihreänä, saatavilla koossa 3 x 4 m aina 15 x 20 m asti.

Kun työt on tehty, on aika rentoutua. Aika puutarhassa muuttuu entistä miellyttävämmäksi oikeilla grilleillä ja tarvikkeilla. Kaupassamme on valikoima, johon kuuluu kompakti pyöreä grilli vartaalla, suorakaiteen muotoinen grilli sivuhyllyillä, tynnyrinmuotoinen grilli, puutarhauuni ja lihan savustusalustat. Löydät myös luonnollisia, ekologisia sytytysaineita, puuhaketta ja hiiltä. Harkitse uuden ritilän tai pidikkeen, grillikorin, hampurilaispuristimen, varrastikkuja ja makkaranpaistovartaan lisäämistä kokoelmaasi. Kutsumme sinut sydämellisesti tutustumaan tarjontaamme – löydät varmasti tuotteita, jotka herättävät mielenkiintosi. Ja on ihanaa rentoutua riippumatossa; olemmeko jo maininneet valikoimamme erittäin mukavia kangas- ja verkko-riippumattoja? Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä!

Älä epäröi! Tutustu verkkokauppamme laajaan valikoimaan ja tee ostoksia, joista koko perheesi nauttii. Investoi huippulaatuun, nauti ilmaisesta toimituksesta ja näe, kuinka paljon säästät meidän kanssamme.