Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Биљна ђубрива на балкону и тераси

Ђубрива за биљке са балкона и терасе чине специфичну групу сувих ђубрива која су намењена за бригу о обилно цветајућим, увек гладним цветним биљкама у саксији, врстама са украсним лишћем, као и о биљу и поврћу које садите у кутије (нпр. Чери парадајз). Овде ћете пронаћи универзална ђубрива, попут дуготрајног и најефикаснијег цветног ђубрива из Таргета, дуготрајног ђубрива "Дом и Балкон" (за кућу и балкон) из Субстрала и ђубрива Плантацоте за кућне и балконске биљке из Агрецол. Поузданост, висока ефикасност и приступачна цена заједничке су ствари.

Ако вам је потребан јединствени, изабрани производ за посебне задатке, размислите о наручивању најбољих доступних ђубрива од лаванде, вријеска, руже, геранијума и петуније у нашој интернет продавници. Пружају вам одлично решење које елиминише потребу за специфичним дозирањем вишенаменских ђубрива у складу са потребама одређене биљке. Ако ваше биљке мучи болест, требаће им додатни, посебни додаци. Линија ђубрива "Магицзна Сиłа" (Магицал Повер) ће вам помоћи - они одмах негују слабе биљке лошег изгледа.

Такође бисмо желели да вас подстакнемо да експериментишете са нашим сјајним новим производима из линије производа Фертисал, које испоручује Сумин, као што су обилно цветиће ђубриво и гнојиво које побољшава производњу пупољака. У нашој продавници ћете пронаћи и доказане, тестиране производе који су годинама на тржишту и уживају позитивне повратне информације искусних узгајивача биљака са балкона, као и нова, нова издања - резултате најновијих истраживања у хортикултури и пољопривреди. Искрени, детаљни описи наших производа помоћи ће вам да направите најбољи избор. Тамо ћете пронаћи све потребне информације у вези са перформансама и дозирањем одређених производа.

Да ли већ знате шта тражите? Једним кликом или додиром додајте у корпу изабрано ђубриво за биљке са балкона или терасе. Не заборавите да посетите наше друге категорије производа пре него што потврдите своју поруџбину. У нашој интернет баштенској продавници наћи ћете све врсте природних, органских и минералних ђубрива у различитим облицима. Нудимо врхунски квалитет, ефикасне и сигурне производе по наруџби поштом. Искористите нашу понуду и ваш балкон и тераса ће ове сезоне цветати као никада раније!

Nema proizvoda u ovom odeljku