• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Parvekkeen ja terassin kasvilannoitteet

Parvekkeen ja terassin kasvilannoitteet muodostavat tietyn ryhmän kuivalannoitteita, jotka on tarkoitettu huolehtimaan runsaasti kukkivista, aina nälkäisistä ruukkuista, koristeellisilla lehdillä varustetuista lajeista sekä laatikoihin istuttamista yrtteistä ja vihanneksista (esim. Kirsikkatomaatit). Täältä löydät monikäyttöiset lannoitteet, kuten Targetin pitkäikäinen ja tehokkain kukkakasvien lannoite, Substralin pitkäkestoinen "Dom i Balkon" (koti ja parveke) ja Plantacote-lannoite koti- ja parvekekasveille alkaen Agrecol. Luotettavuus, korkea hyötysuhde ja edullinen hinta ovat yhteisiä asioita.

Jos tarvitset ainutlaatuista, valittua tuotetta erityistehtäviin, harkitse parhaiden saatavilla olevien laventeli-, kanerva-, ruusu-, geranium- ja peräperunalannoitteiden tilaamista verkkokaupastamme. Ne tarjoavat sinulle loistavan ratkaisun, joka poistaa tarpeen annostella yleislannoitteita erityisesti kasvien tarpeiden mukaan. Jos kasvejasi vaivaa sairaus, ne tarvitsevat ylimääräistä, erityistä täydennystä. Lannoitteiden "Magiczna Siła" (Magical Power) -sarja auttaa sinua ulos - ne ravitsevat välittömästi heikkoja, huonosti näyttäviä kasveja.

Haluamme myös kannustaa sinua kokeilemaan upeita uusia tuotteita Sertin toimittamista Fertisal-tuotesarjasta, kuten runsas kukkiva lannoite ja alkujen tuotantoa parantava lannoite. Löydät kaupastamme sekä todistettuja, testattuja tuotteita, jotka ovat olleet markkinoilla jo vuosia ja joilta on saatu positiivista palautetta kokeneilta parvekekasvien viljelijöiltä, että innovatiivisia, uusia julkaisuja - viimeisimmän puutarhatalouden ja maatalouden tutkimuksen tuloksia. Suorat, yksityiskohtaiset kuvaukset tuotteistamme auttavat sinua tekemään parhaan valinnan. Sieltä löydät kaikki tarvittavat tiedot tiettyjen tuotteiden suorituskyvystä ja annostuksesta.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Lisää valittu parvekkeen tai terassin lannoite ostoskoriin yhdellä napsautuksella tai napautuksella. Älä unohda käydä muissa tuoteryhmissä ennen tilauksen vahvistamista. Puutarhakaupastamme löydät kaikenlaisia luonnollisia, orgaanisia ja mineraalilannoitteita eri muodoissa. Tarjoamme korkealaatuisia, tehokkaita ja turvallisia tuotteita postimyyntiä kohti. Hyödynnä tarjoustamme, ja parveke ja terassi kukkivat tällä kaudella kuin koskaan ennen!

Ruusulannoite mikroravinteilla - Target® - 1 kg - -10%
5.59 6.21
-10%
6.27 6.97
Laventelilannoite - Agrecol® - 1,2 kg - -10%
7.29 8.10
Ruusulannoite mikroravinteilla - Target® - 4 kg - -10%
13.52 15.02