Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Универзално ђубриво

Вишенаменско ђубриво одговара потребама свих баштенских, балконских и кућних биљака. Ако само једним производом покушате да задовољите прехрамбене потребе својих зелених пријатеља, наћи ћете га овде.

Наша Интернет продавница баштенских производа нуди универзална једнокомпонентна ђубрива, као што су нитроцхалк, амонијум шалитра и калијум нитрат, која су посебно корисна током садње употребљивих и украсних биљака. Овде ћете наћи и доломит. Овај производ је једноставно неопходан за вапнење. Ако желите сами да избегнете дозирање хранљивих састојака, одаберите једно од наших вишекомпонентних ђубрива: вишенаменско Хортифоска (фосфорно-калијумско ђубриво за баштенске биљке), Субстрал Осмоцоте и Биопон вишенаменско ђубриво сигурно ће бити на висини задатка.

Такође препоручујемо изврсно сушено, гранулисано стајско ђубриво Огрод-Старт, које је апсолутно неопходно на земљиштима која показују недостатак хумуса. Ако више волите иновативнија решења, складиште воде АкуаГел могло би вам бити занимљиво - овај хидрогел повећава водни капацитет тла, осигурава бољу аерацију и штити осетљиво цвеће и поврће од суше.

Да ли знате да је ово само мали део наше понуде? Упознајте и производе из других одељења. И не заборавите да у нашој продавници увек купујете ђубрива од поузданих извора. Имамо сталне добављаче, који нам пружају производе најбољих домаћих и страних произвођача. Ова ђубрива осигуравају изврсне резултате ђубрења. Уложите у обилно цветање и богате усеве - направите поруџбину, а ми ћемо се побринути за остало. Идемо у куповину!

Nema proizvoda u ovom odeljku