• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Balkonnövény Műtrágyák

A balkon- és terasz­növénytrágyák egy különleges csoportot alkotnak száraz trágyák között, amelyeket bőségesen virágzó cserép­növények, díszes lombozatú fajták, valamint fűszernövények és zöldségek gondozására terveztek konténerekben (például cseresznyeparadicsomok esetében). Fedezze fel az olyan sokoldalú trágyákat, mint például a Target hosszan tartó és rendkívül hatékony virág­zó növénytrágyája, a Substral "Dom i Balkon" (Otthon és Balkon) hosszan tartó trágyája, és az Agrecol otthoni és balkon­növényekhez készült Plantacote trágyája. Ezeknek a termékeknek a közös jellemzője megbízhatóságuk, hatékonyságuk és megfizethetőségük.

Azok számára, akik szakosodott termékeket keresnek egyedi feladatokhoz, online áruházunkban kiváló minőségű trágyákat kínálunk levendulához, borókához, rózsákhoz, muskátlikhoz és lógó petúniákhoz. Ezek a megoldások megszüntetik az általános használatú trágyák bonyolult adagolásának szükségességét, és kifejezetten minden növény igényeinek megfelelnek. Emellett, ha növényei betegségben szenvednek, akkor javukra válhat a mi "Magiczna Siła" (Varázserő) nevű trágyasorozatunk, amelyet arra terveztünk, hogy gyorsan felélénkítse a gyenge vagy egészségtelen növényeket.

Továbbá arra is ösztönözzük Önt, hogy ismerje meg a Sumin Fertisal sorozatának innovatív termékeit, például az Abundant Flowering trágyát és a Bud Production Enhancing trágyát. Választékunk tartalmaz olyan bevált kedvenceket is, amelyeket a tapasztalt erkélynövény-rajongók kedvelnek, valamint a legújabb kertészeti kutatások eredményeire alapozott csúcstechnológiai lehetőségeket. Termékeink részletes, átlátható leírásai segítenek Önnek abban, hogy tájékozott döntéseket hozzon, és minden szükséges információt megadjunk a teljesítmény és az adagolás tekintetében.

Készen áll arra, hogy feldobja a balkonját vagy teraszát? Kedvenc trágyáját egyszerű kattintással vagy érintéssel adja a kosarához. Ne feledje, hogy vásárlása előtt nézze meg más kategóriáinkat is. Online kertészboltunk számos természetes, organikus és ásványi trágyát kínál különböző formákban. A mi prémium, hatékony és biztonságos termékeink kiválasztásával biztosítja, hogy balkonja és terasza ebben a szezonban páratlan élénkséget mutasson!