• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Балкон и тераса торове за растения

Торове за балкони и тераси са специална група сухи торове, предназначени за грижа за изобилно цъфтящи саксии, видове с декоративно листва, както и за подхранване на билки и зеленчуци в съдове (като чери домати). Открийте разнообразни торове като Дълготрайното и Високоефективно Тор за Цветя от Target, Тора "Dom i Balkon" (Дом и Балкон) от Substral и Тора Plantacote за Домашни и Балконови Растения от Agrecol. Общо за всички тези продукти са тяхната надеждност, ефективност и достъпност.

За онези, които търсят специализирани продукти за уникални задачи, нашият онлайн магазин предлага висококачествени торове за лавандула, чемшир, рози, герани и обикновени петунии. Тези решения отстраняват нуждата от сложно дозиране на универсални торове и се адаптират специално към нуждите на всяка растителност. Освен това, ако вашите растения страдат от болести, те могат да се възползват от целенасочената храна, предлагана от нашата линия торове "Magiczna Siła" (Магическа Сила), проектирана да оживи бързо слаби или нездрави растения.

Също ви каним да изследвате иновативните продукти от серията Fertisal на Sumin, като Тор за Обилно Цъфтящи Растения и Тор за Подобряване на Производството на Бутона. В нашия избор ще намерите както добре познати продукти, които се харесват на опитни любители на балконовите растения, така и съвременни варианти, базирани на най-новите изследователски резултати в областта на градинарството. Подробни и прозрачни описания на нашите продукти ще ви помогнат да вземете информирани решения и ще ви предоставят всичката необходима информация относно производителността и дозирането.

Готови ли сте да подобрите балкона или терасата си? Добавете желания от вас тор в кошницата с един прост клик или докосване. И не забравяйте да изследвате нашите други категории преди да завършите покупката. Нашият онлайн магазин за градина предлага широка гама от природни, органични и минерални торове в различни форми. Избирайки нашите премиум, ефективни и безопасни продукти, вие се грижите, че балкона и терасата ви ще се отличават този сезон с безпрецедентна живост!

15.30 лв