• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Сокове, конфитюри и консерви

Соковете, конфитюрите и консервите са най-голямото съкровище на всяка килерче. Няма по-добър начин да запазите лятната реколта от това да правите от тях вкусни конфитюри, мармалади, патладжани, компоти или сокове. А консервираните плодови салати може да заменят пресни зеленчуци през зимата. Така че, ако искате да се подготвите добре за времето, когато от градината ви няма почти никакви пресни плодове и зеленчуци, изберете нашето оборудване и аксесоари за приготвяне. Просто погледнете какво имаме за вас.

Разгледайте пресите за сокоизстисквачки и плодове, които предлагаме в богат избор, ако възнамерявате да направите богат на витамини сок от малина, касис, череша, ябълка или моркови. Поръчайте пароварка от неръждаема стомана, която позволява приготвяне на зеленчукови и плодови сокове - за всички видове готварска печка, включително индукция! Това многофункционално устройство ще ви служи години наред. Соковете, конфитюрите и други консерви трябва да се съхраняват в подходящи условия. Само херметичните контейнери гарантират свежестта си и оставят да поддържат хранителната си стойност за дълго време. В наличност имаме както буркани, така и капаци. Заедно те ще защитят вашата продукция. Можете да закупите 6-бр. Комплект от буркан Preserve - 500 мл - ø 82 мм, но ако имате нужда от буркани за украса, моля, разгледайте бурканчето от черни каменни съдове с естествен корк - 200 мл или лук във формата на лук, Герметичен буркан с джапанка капак, който съчетава отличната стегнатост с очарователен външен вид. Няма да намерите толкова богат избор от капаци никъде другаде - ще получите златни, бели и отпечатани капаци в нашия онлайн магазин за най-добрите възможни цени. Поръчайте самозалепващите се етикети за запазване или креативния комплект за декорация и запечатване на Jar, който ви позволява да украсите вашите бутилки и буркани по ваш собствен специален начин. Преди да кликнете върху бутона Поръчай сега и завършете пазаруването си, не забравяйте да посетите секцията Други аксесоари за домашна запазване. Там ще намерите някои решения за приготвяне на сок, конфитюр и консерви за запазване на производството още по-лесно, като Pektoenzym, който ви позволява бързо да пресовате сок от плодове.

Направете покупка, с която ще бъдете напълно доволни. В нашия магазин получавате продукти от висок клас за бюджетна цена. Добавяме и безплатната доставка до дома - просто проверете условията за безплатна доставка и спестете още повече. Любезно ви каним в нашия онлайн супермаркет!

1.03 лв
1.13 лв
2.34 лв
2.45 лв
4.54 лв
5.95 лв