• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Сокове, конфитюри и консерви

Сокоизтисквачки, сладки и консервирани храни са бижутерията на всяка кухня. Как по-добре да уловите същността на лятото, отколкото да превърнете вашата реколта в вкусни сладки, мармалади, чутни, компоти и сокове? Консервирани плодови салати могат също да бъдат прекрасна алтернатива на свежи продукти по време на по-студените месеци. Ако се подготвяте за сезони, когато свежите плодове и зеленчуци от градината ви стават редки, разгледайте нашето висококачествено оборудване за консервиране и аксесоари. Загребете в нашето разнообразие и открийте какво ви очаква.

Изследвайте нашия обширен асортимент от сокоизтисквачки и плодови преси, ако желаете да приготвите богати на витамини сокове от малини, черни смокини, череши, ябълки или моркови. Препоръчваме също нашата неръждаема стомана парна кастрюла, съвместима с всички видове котлони, включително индукционни! Този универсален инструмент обещава здравина и оптимална производителност. Правилното съхранение е ключът за запазване на свежестта и хранителната стойност на соковете, сладките и другите консервирани продукти. Нашите вакуумни контейнери гарантират точно това. Независимо дали се нуждаете от буркани или капаци, ние сме тук, за да ви обслужим. Обмислете нашия 6-частен комплект съдове за консервиране (500 мл - ø 82 мм). За по-декоративен акцент, може би нашата черна керамична бурканче с натурален корк (200 мл) или бурканче с форма на лук с капак на капак, комбиниращо функционалност с елегантност, може да ви впечатли. Нашата обширна гама капаци - златни, бели или с печат - е безпрецедентна по разнообразие и достъпност. Персонализирайте още повече с нашите самозалепващи етикети за консервиране или нашия творчески комплект за декорация и затваряне на буркани, което позволява на вашата креативност да засияе. И преди да завършите покупката си, разгледайте и нашия раздел с други аксесоари за консервиране в домашни условия. Открийте инструменти като Pektoenzym, създадени, за да опростят вашите усилия в приготвянето на сокове, сладки и консервирани продукти.

Пазарувайте с увереност и се наслаждавайте на удовлетворението да закупите висококачествени продукти, без да изразходвате бюджета си. Освен това се възползвайте от безплатната доставка до дома си; проверете нашите условия за безплатна доставка и максимализирайте спестяванията си. С топло ви каним да изследвате нашия онлайн супермаркет!

1.03 лв
1.13 лв
2.45 лв
4.54 лв
5.95 лв
9.05 лв