Sokovi, džemovi i konzervirani konzervi

Sokovi, džemovi i konzerve najvećih su blaga svake smočnice. Ne postoji bolji način za očuvanje ljetne žetve od njih napraviti ukusne džemove, marmelade, čorbice, kompote ili sokove. A konzervirana voćna salata tijekom zime može zamijeniti svježe povrće. Dakle, ako se želite dobro pripremiti za vrijeme kada iz vašeg vrta gotovo neće biti svježeg voća i povrća, odaberite našu opremu i pribor za pripremu. Samo pogledajte što imamo za vas.

Pogledajte preše za sokove i voće koje nudimo u velikom izboru, ako namjeravate napraviti vitaminski sok od maline, crne ribizle, trešnje, jabuke ili mrkve. Naručite aparat za sok od nehrđajućeg čelika koji omogućuje pripremu sokova od povrća i voća - za sve vrste štednjaka, uključujući indukciju! Ovaj višenamjenski uređaj služit će vam godinama. Sokove, džemove i druge konzerve potrebno je skladištiti u pravilnim uvjetima. Samo hermetičke posude osiguravaju svježinu i dugo vremena održavaju svoje hranjive vrijednosti. Na zalihi imamo i staklenke i poklopce. Zajedno će zaštititi vaše proizvode. Možete kupiti 6-pcs set staklenke Preserve - 500 ml - ø 82 mm, ali ako su vam potrebne ukrasne staklenke, uzmite u obzir staklenku od crnog kamena s prirodnom plutom - 200 ml ili luk u obliku luka u obliku nepropusne vode s flip-topom poklopac koji kombinira izvrsnu čvrstoću sa šarmantnim izgledom. Ovako širok izbor poklopca nećete pronaći nigdje drugdje - u našoj će internetskoj trgovini dobiti zlatne, bijele i otisnute poklopce za najbolje moguće cijene. Naručite samolijepljive naljepnice za zaštitu ili kreativni set za ukrašavanje i brtvljenje Jar koji vam omogućuje da ukrasite svoje boce i staklenke na svoj poseban način. Prije nego što kliknete gumb Naruči odmah i završite sa kupovinom, ne zaboravite posjetiti odjeljak Ostali pribor za kućnu zaštitu. Tamo ćete pronaći neka rješenja za izradu soka, džema i konzervirane proizvodnje, čime ćete sačuvati proizvodnju još jednostavnijom, poput Pektoenzima koji vam omogućuje brzo prešanje soka iz voća.

Obavite kupnju kojom ćete biti u potpunosti zadovoljni. U našoj trgovini imate vrhunske proizvode po povoljnim cijenama. Također dodajemo i besplatnu dostavu na kuću - samo provjerite uvjete besplatne pošiljke i uštedite još više. Ljubazno vas pozivamo u našu internetsku trgovinu!

27.18 kn
34.08 kn