• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sokovi, džemovi i konzervansi

Sokovnici, džemovi i konzervirana hrana često su dragocjenosti svake kuhinje. Kako bolje uhvatiti esenciju ljeta nego pretvaranjem vašeg usjeva u ukusne džemove, marmelade, čatnije, kompote i sokove? Konzervirane voćne salate također mogu biti divna zamjena za svježe proizvode tijekom hladnijih mjeseci. Ako se pripremate za sezone kada svježe voće i povrće iz vašeg vrta postaju rijetki, razmislite o našoj premium opremi za konzerviranje i priboru. Zaronite u naš asortiman i otkrijte što vas čeka.

Istražite našu široku paletu sokovnika i preša za voće ako želite pripremiti bogate vitaminske sokove od malina, crnog ribiza, trešanja, jabuka ili mrkve. Također preporučujemo našu posudu za kuhanje na pari od nehrđajućeg čelika, kompatibilnu sa svim vrstama štednjaka, uključujući indukciju! Ovaj svestrani alat jamči trajnost i optimalnu izvedbu. Pravilno skladištenje ključno je za očuvanje svježine i nutritivne vrijednosti sokova, džemova i ostalih konzerviranih proizvoda. Naši hermetički spremnici brinu se upravo za to. Bilo da vam trebaju staklenke ili poklopci, mi smo tu da vam pomognemo. Razmislite o našem setu od 6 staklenki za konzerviranje (500 ml - ø 82 mm). Za dodatni dekorativni dodir, možda će vas privući naša crna lončanica sa prirodnim plutanim čepom (200 ml) ili lončanica u obliku luka s poklopcem koji se otvara koji kombinira funkcionalnost s elegancijom. Naša široka paleta poklopaca - zlatnih, bijelih ili s otiskom - nudi neusporedivu raznolikost i dostupnost. Personalizirajte dodatno sa našim samoljepljivim naljepnicama za konzerviranje ili kreativnim setom za dekoraciju i zatvaranje staklenki, dajući vašoj kreativnosti da zablista. I prije nego što dovršite svoju kupnju, pregledajte i naš odjeljak za druge dodatke za kućno konzerviranje. Otkrijte alate poput Pektoenzima, dizajnirane da pojednostave vaše napore u pripremi sokova, džemova i konzerviranih proizvoda.

Kupujte s povjerenjem i uživajte u zadovoljstvu da ste osigurali vrhunske proizvode bez uništavanja svog budžeta. Također, uživajte u besplatnoj dostavi na kućnu adresu; provjerite naše uvjete za besplatnu dostavu i maksimizirajte svoje uštede. Srdačno vas pozivamo da istražite našu online super trgovinu!

0.56
1.23
1.48
2.27
4.53