• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Sucuri, gemuri și conserve

Storcătoarele, gemurile și conservele sunt bijuteriile coroanei oricărei cămări. Ce mod mai bun de a captura esența verii decât transformând recolta ta în gemuri delicioase, marmelade, chutney-uri, compoturi și sucuri? Salatele de fructe la conservă pot fi, de asemenea, o înlocuire delicioasă pentru produsele proaspete în lunile mai reci. Dacă vă pregătiți pentru sezoanele în care fructele și legumele proaspete din grădina dvs. devin rare, luați în considerare echipamentul nostru de calitate superioară pentru conservare și accesoriile. Intrați în gama noastră și descoperiți ce vă așteaptă.

Explorați gama noastră cuprinzătoare de storcătoare și prese de fructe dacă doriți să preparați sucuri bogate în vitamine din zmeură, coacăze negre, cireșe, mere sau morcovi. Vă recomandăm, de asemenea, cazanul nostru pentru aburi din oțel inoxidabil, compatibil cu toate tipurile de plite, inclusiv cele de inducție! Acest instrument versatil promite durabilitate și performanță optimă. Stocarea adecvată este cheia pentru menținerea prospețimii și valorii nutriționale a sucurilor, gemurilor și altor conserve. Containerele noastre ermetice asigură tocmai acest lucru. Indiferent dacă aveți nevoie de borcane sau capace, vă acoperim. Luați în considerare setul nostru de 6 borcane de conservare (500 ml - ø 82 mm). Pentru un plus de decor, poate că borcanul nostru de ceramică neagră cu dop de plută naturală (200 ml) sau borcanul etanș cu formă de ceapă cu capac cu clapetă care combină funcționalitatea cu eleganța vă va atrage atenția. Gama noastră largă de capace - aurii, albe sau cu imprimeu - este de neegalat în ceea ce privește varietatea și accesibilitatea prețurilor. Personalizați mai mult cu etichetele noastre autoadezive pentru conserve sau setul nostru creativ pentru decorarea și sigilarea borcanelor, care vă permite să vă exprimați creativitatea. Și înainte de a finaliza achiziția, aruncați o privire și la secțiunea noastră de alte accesorii pentru conservare la domiciliu. Descoperiți instrumente precum Pektoenzym, concepute pentru a vă simplifica eforturile în prepararea sucurilor, gemurilor și a altor conserve.

Cumpărați cu încredere și bucurați-vă de satisfacțția de a vă asigura produse de primă clasă fără a vă epuiza bugetul. În plus, bucurați-vă de livrarea gratuită la domiciliu; verificați termenii noștri pentru transport gratuit și maximizați economiile. Vă invităm cordial să explorați supermarketul nostru online!

2.65 leu
5.76 leu
6.94 leu
10.67 leu
21.29 leu