Jus, jem dan memelihara kalengan

Jus, jem dan cendawan kalengan adalah khazanah terbesar setiap pantri. Tidak ada cara yang lebih baik untuk memelihara musim menuai musim panas daripada membuat kesesakan, marmalade, chutneys, memasak atau jus daripada mereka. Dan salad buah-buahan dalam tin boleh menggantikan sayur-sayuran segar semasa musim sejuk. Oleh itu, jika anda ingin menyediakan dengan baik untuk masa yang hampir tidak ada buah-buahan segar dan sayur-sayuran dari taman anda, pilihlah memelihara kami membuat peralatan dan aksesori. Lihat sahaja apa yang kami ada untuk anda.

Lihatlah Juicers dan Buah yang kami tawarkan dalam pelbagai pilihan, jika anda berminat untuk membuat vitamin kaya raspberry, currant hitam, ceri, epal atau jus lobak merah. Perintahkan pengukus jus keluli tahan karat yang membolehkan penyediaan sayur-sayuran dan jus buah - untuk semua jenis periuk termasuk induksi! Peranti pelbagai guna ini akan berkhidmat untuk anda selama bertahun-tahun. Jus, jem dan jagung lain perlu disimpan dalam keadaan yang sesuai. Hanya bekas kedap udara yang memastikan kesegarannya dan biarkan mengekalkan nilai pemakanan mereka untuk masa yang lama. Kami mempunyai kedua-dua balang dan penutup dalam stok. Bersama-sama mereka akan melindungi hasil anda. Anda boleh membeli set 6-pcs dari balang Preserve - 500 ml - ø 82 mm, tetapi jika anda memerlukan balang hiasan, sila pertimbangkan balang stoneware Hitam dengan gabus semulajadi - 200 ml atau balang Airtight berbentuk bawang dengan flip-top tudung yang menggabungkan ketat yang sangat baik dengan rupa yang menawan. Anda tidak akan menemui pilihan penutup yang luas di tempat lain - anda akan mendapat penutup emas, putih dan dicetak di kedai online kami untuk harga terbaik. Perintahkan mengekalkan label sendiri atau hiasan Jar kreatif dan set pengedap yang membolehkan anda menghiasi botol dan balang anda dengan cara yang sangat istimewa. Sebelum anda mengklik butang Perintah sekarang dan selesai membeli-belah anda, jangan lupa untuk melawat seksyen aksesori pemeliharaan rumah Lain. Di sana anda akan dapati beberapa penyelesaian untuk membuat jus, jem dan kalengan mengekalkan pengeluaran lebih mudah, seperti Pektoenzym yang membolehkan anda dengan cepat menekan jus dari buah.

Buat pembelian yang anda akan puas dengan sepenuhnya. Anda mendapat produk mewah untuk harga yang mesra bajet di kedai kami. Kami juga menambah penghantaran rumah percuma - cuma semak syarat penghantaran percuma dan simpan lebih banyak lagi. Kami dengan senang hati menjemput anda ke kedai online kami!

RM30.72