• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Sappen, jam en conserven

Sapcentrifuges, jam en ingeblikte bewaarde producten zijn de kroonjuwelen van elke voorraadkast. Wat is een betere manier om de essentie van de zomer vast te leggen dan door je oogst om te toveren tot heerlijke jam, marmelades, chutneys, compotes en sappen? Ingeblikte fruitsalades kunnen ook een heerlijk alternatief zijn voor verse producten tijdens de koudere maanden. Als je je voorbereidt op seizoenen waarin verse vruchten en groenten uit je tuin schaars worden, overweeg dan onze hoogwaardige conserveringsapparatuur en accessoires. Duik in ons assortiment en ontdek wat je te wachten staat.

Verken ons uitgebreide assortiment sapcentrifuges en fruitpersen als je vitamine-rijke sappen wilt maken van frambozen, zwarte bessen, kersen, appels of wortelen. We raden ook onze roestvrijstalen sapsudderpan aan, die geschikt is voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie! Dit veelzijdige gereedschap belooft duurzaamheid en optimale prestaties. Goede opslag is de sleutel tot het behouden van de versheid en voedingswaarde van sappen, jam en andere ingeblikte producten. Onze luchtdichte containers zorgen daar precies voor. Of je nu potten of deksels nodig hebt, wij hebben je gedekt. Overweeg ons 6-delige set conserveringspotten (500 ml - ø 82 mm). Voor een meer decoratieve touch is onze zwarte aardewerken pot met natuurlijke kurk (200 ml) of de ui-vormige luchtdichte pot met een klapdeksel dat functie met elegantie combineert misschien iets voor jou. Ons uitgebreide assortiment deksels - goud, wit of bedrukt - is ongeëvenaard in variëteit en betaalbaarheid. Personaliseer verder met onze zelfklevende conserveringslabels of onze creatieve set voor glasdecoratie en afdichting, waardoor je creativiteit kan stralen. En voordat je je aankoop voltooit, bekijk ook onze sectie met andere accessoires voor het conserveren thuis. Ontdek tools zoals Pektoenzym, ontworpen om je inspanningen bij het maken van sap, jam en ingeblikte producten te vereenvoudigen.

Winkel met vertrouwen en geniet van de voldoening van het veiligstellen van eersteklas producten zonder je budget te overschrijden. Bovendien bieden we gratis thuisbezorging aan; controleer onze voorwaarden voor gratis verzending en maximaliseer je besparingen. We nodigen je van harte uit om onze online supermarkt te verkennen!

0.33
0.51
0.56
1.23
2.27
2.97
3.25
3.38
4.12
4.13
4.53