• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Gyümölcsfeldolgozás és Tartósítás

Tapasztald meg a friss gyümölcsök ízét egész évben a "Gyümölcsfeldolgozás és Tartósítás" kategóriánkban. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet az otthoni dzsem, lekvár, chutney, kompót és gyümölcslé készítéséhez. Kínálatunkban szerepelnek gyümölcsprések, centrifugák, valamint tartósító berendezések és kiegészítők, amelyek segítenek a gyümölcsök frissességének és tápértékének megőrzésében.

Ismerd meg rozsdamentes acél gyümölcslé párolóinkat, amelyek minden főzőlaphoz kompatibilisek, beleértve az indukciósat is, és garantálják az optimális teljesítményt. Fedezd fel légmentesen záródó edényeinket, amelyek ideálisak dzsemek, lekvárok és konzervek frissességének megőrzéséhez. Válogass különféle tartósítósüvegeink és kupakjaink között, amelyek stílusban és praktikumában egyaránt kiemelkednek.

Légy kreatív saját gyümölcsfeldolgozásaid során kiegészítőink, mint az öntapadós tartósítós matricák és az üvegdekorációs szettek segítségével. Ne felejtsd el, hogy kategóriánkban más hasznos tartósító eszközök, például a Pektoenzim is megtalálhatóak. Vásárolj nálunk és élvezd a minőségi termékek nyújtotta elégedettséget.