• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Mehut, hillot ja säilykkeet

Mehut, hillot ja säilykkeet ovat jokaisen ruokakomeroon suurimmat aarteet. Ei ole parempaa tapaa säilyttää kesäsato kuin valmistaa niistä herkullisia hilloja, marmeladeja, chutneyja, kompotteja tai mehuja. Ja hedelmäsäilykkeet voivat korvata tuoreet vihannekset talvella. Joten jos haluat valmistautua hyvin aikaan, jolloin puutarhastasi ei tule juuri mitään tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, valitse säilöntävälineet ja tarvikkeet. Katsokaa vain mitä meillä on sinulle.

Tutustu Juicers- ja Hedelmäpuristimiin, joita tarjoamme laajasta valikoimasta, jos aiot tehdä vitamiinirikkaita vadelma-, mustaherukka-, kirsikka-, omena- tai porkkanamehuja. Tilaa ruostumattomasta teräksestä valmistettu mehuhöyrylaiva, joka mahdollistaa vihannes- ja hedelmämehujen valmistamisen - kaikille uunityypeille, mukaan lukien induktio! Tämä monikäyttöinen laite palvelee sinua vuosia. Mehut, hillot ja muut säilöntäaineet on säilytettävä asianmukaisissa olosuhteissa. Vain ilmatiiviissä astioissa varmistetaan niiden tuoreus ja annetaan säilyttää ravintoarvo pitkään. Meillä on sekä purkkeja että kansia varastossa. Yhdessä he suojelevat tuotteitasi. Voit ostaa 6 kpl sarjan Preserve-purkkia - 500 ml - ø 82 mm, mutta jos tarvitset koristepurkkeja, ota huomioon musta kivitavarapurkki luonnollisella korkilla - 200 ml tai sipulimuotoinen ilmatiivis purkki, jossa läppä kansi, joka yhdistää erinomaisen tiiviyden ja viehättävän ilmeen. Et löydä niin laajaa kansiotakin muualta - saat kultaisia, valkoisia ja painettuja kansiita verkkokaupastamme parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tilaa itseliimautuvat säilytysetiketit tai luova purkkurin koriste- ja sinettisarja, jonka avulla voit sisustaa pullot ja purkit omalla erikoisella tavalla. Ennen kuin napsautat Tilaa nyt -painiketta ja lopetat ostoksesi, älä unohda käydä Muut kodinsuojelutarvikkeet -osiossa. Sieltä löydät joitain ratkaisuja mehu-, hillo- ja purkitettujen säilöntätuotteiden valmistamiseksi entistä helpommaksi, kuten Pektoenzym, jonka avulla voit nopeasti puristaa mehu hedelmistä.

Tee ostoksesi, jolla olet täysin tyytyväinen. Saat kaupastamme huippuluokan tuotteita edulliseen hintaan. Lisäämme myös ilmaisen kotiinkuljetuksen - tarkista vain ilmaiset lähetysolosuhteet ja säästä vielä enemmän. Kutsumme sinut ystävällisesti verkkokauppaan!

1.23
2.27
4.35
4.70