• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Mehut, hillot ja säilykkeet

Mehut, hillot ja säilykkeet ovat jokaisen ruokakaapin kruununjalokivet. Mikä olisikaan parempi tapa napata kesän ydin talteen kuin muuttamalla sadonkorjuusi herkullisiksi hilloiksi, marmeladeiksi, chutneyksi, kompoteiksi ja mehuiksi? Säilykehedelmäsalaatit voivat myös olla ihana vaihtoehto tuoreille tuotteille kylmempien kuukausien aikana. Jos varaudut kausiin, jolloin puutarhasi tuoreet hedelmät ja vihannekset alkavat käydä harvinaisiksi, harkitse laadukasta säilöntävälineistöämme ja tarvikkeitamme. Sukella tarjontaamme ja löydä, mitä odottaa.

Tutustu laajaan mehulinko- ja hedelmäpuristinvalikoimaamme, jos haluat valmistaa vitamiinipitoisia mehuja vadelmista, mustaherukoista, kirsikoista, omenoista tai porkkanoista. Suosittelemme myös ruostumattomasta teräksestä valmistettua mehuhöyrytintämme, joka sopii kaikenlaisiin liesiin, myös induktioliedelle! Tämä monipuolinen työkalu lupaa kestävyyttä ja optimaalista suorituskykyä. Oikea säilytys on avain säilyttääkseen mehujen, hillon ja muiden säilykkeiden raikkauden ja ravintoarvon. Ilmatiiviit astiamme takaavat juuri tämän. Tarvitsetpa sitten purkkeja tai kansiota, meillä on sinut katettu. Harkitse 6-osaisen säilöntäpurkkisarjamme hankkimista (500 ml - ø 82 mm). Koristeellisempaa kosketusta varten ehkäpä kiinnostut mustasta kivipurkistamme luonnonkorkkikannella (200 ml) tai sipulinmuotoisesta ilmatiiviistä purkistamme, jossa on kansi, joka yhdistää toiminnallisuuden ja tyylikkyyden. Laaja kantivalikoimamme - kultainen, valkoinen tai painettu - on vertaansa vailla monipuolisuudessaan ja edullisuudessaan. Lisää koristeellisuutta itsekiinnittyvillä säilöntäetiketeillämme tai luovilla purkkikoristus- ja tiivistyssarjoillamme, jotka antavat luovuutesi loistaa. Ennen kuin teet ostopäätöksesi, tutustu myös muihin kotisäilytystarvikkeisiimme. Löydä työkalut kuten Pektoentsyymi, jotka on suunniteltu helpottamaan mehun, hillon ja säilykkeiden valmistamista.

Osta luottavaisin mielin ja nauti tyydytyksestä hankkimalla huippulaatuisia tuotteita rikkomatta pankkiasi. Lisäksi tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen; tarkista toimitusehtomme maksuttoman toimituksen varmistamiseksi ja maksimoi säästösi. Kutsu sinut lämpimästi tutustumaan verkkosupermarkettimme valikoimaan!

2.27