• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Mosterdzaden

We nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze categorie Mosterdzaadjes, waar u zaden van de hoogste kwaliteit vindt voor groenbemesters en dierenvoer. Onze online tuinwinkel biedt een uitgebreid assortiment aan variëteiten en gewichtsopties. Winkel bij ons tegen een lage prijs en geniet van overvloedige oogsten!

Witte mosterdzaadjes worden veel gebruikt in de productie van dierenvoer. Deze snelgroeiende, onderhoudsarme, vorstbestendige en droogtebestendige plant levert grote hoeveelheden groene biomassa op. Uit witte mosterd wordt waardevol en smakelijk groenvoer en kuilvoer gewonnen, dat gretig wordt gegeten door dieren. De mosterdzaadjes die beschikbaar zijn in onze online winkel garanderen een snelle, uniforme ontkieming en weelderige plantengroei. We bieden alleen geverifieerde variëteiten aan van vertrouwde producenten. Als u op zoek bent naar veelzijdig voer, wacht dan niet langer en bestel uw witte mosterdzaadjes voor voer!

De in deze sectie vermelde variëteiten zijn ook uitstekend geschikt als groenbemester en als materiaal voor groene meststoffen. De gesneden en geploegde plantmassa verrijkt de bodem effectief met humus en waardevolle macro- en micronutriënten, waardoor de structuur, waterretentie en vruchtbaarheid verbeteren. Wist u dat mosterdzaadjes als groenbemesting effectief de aanwezigheid van bodempests beperken, waaronder nematoden en vooral de schadelijke ritnaald? Als u betrokken bent bij biologische groenteteelt, bestel dan witte mosterdzaadjes – een volwaardige groenbemesting die plagen afstoot!

We moedigen u aan om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment landbouwzaden voor zaaien op velden, in tuinen en volkstuinen. We breiden ons assortiment voortdurend uit met nieuwe variëteiten, zonder daarbij de traditionele planten te vergeten die door generaties tuinders en veehouders worden gewaardeerd. Profiteer van de lage prijzen op Mosterdzaadjes en zorg voor uw gewassen zonder te veel te betalen!

-40%
3.07 5.11
Promotie eindigt
-40%
3.09 5.15
Promotie eindigt
-40%
5.71 9.52
Promotie eindigt
-40%
5.85 9.75
Promotie eindigt
-40%
13.99 23.31
Promotie eindigt
-40%
51.00 85.00
Promotie eindigt
-40%
108.40 180.67
Promotie eindigt